След “Под Прикритие” 4 Мариан Вълев потегля за Бургас

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

На 22 януари в зала “Лукойл Нефтохим Бургас”, актьорът ще представи постановката “ВИП”. Тя е по текст на Ерик Богосян, който триумфално се завърна на театралната сцена след 20-годишно отсъствие.

Забавна и любопитна е комбинацията между  неподражаемия стил и талант на актьора и гениалния текст на Ерик Богосян, което обещава повече от неочаквана и запомняща се среща с Мариан. Продуцент на постановката е „Артишок“.
   
Билети за ‘ВИП” на 22 януари в зала “Лукойл Нефтохим Бургас” в (центъра на града) могат да бъдат закупени на касата на самата зала с цена от 12 до 14 лв.  В интернет на www.ticketportal.bg, пък можете да намерите билети за постановката “ВИП” на сцената на Театър “София” – 25 януари 2014г.

„Четейки пиесата, имам чувството, че всичко написано там идва от моето сърце“, казва Мариан Вълев и признава с усмивка, че в голяма част от постановката играе себе си, „което е доста шантаво и параноично“.

“Надявам се текстът на автора да стигне до сърцата на зрителите, а аз да бъда подходящ проводник за това“, казва Мариан Вълев.