Искал ли е Божинов ТРОЙКА от Николета и Русата Златка? (Скандалът продължава)

1
Добави коментар
drgerev
drgerev

Редакторска плесница

 

След публикацията на HotArena.net с интервюто на Русата Златка за „Горещо“ отпреди години, скандалът продължава! Темата предизвика широк отзвук и много коментари, като почти всички защитават Алисия и нападат Златка.

 

„Валери искаше да правим тройка с още една плеймейтка, която също ти е гостувала. Тя дойде при мен в клуба и ми каза директно: Муцка, айде да правим тройка с Божинов“, разказа в култовото интервю Златка Райкова, години преди Валери да се ожени за Николета.

 

Усетила, че по този начин всъщност злепоставя приятелката си повече, отколкото Валери, Златка видимо се притесни и не пожела да разкрие коя е въпросната плеймейтка.

 

„Николета ли е? Тя ми каза, че го харесва“, подпита Венета, а блондинката замълча с многозначителна усмивка.

 

Всички зрители са убедени, че става въпрос именно за Лозанова. Някои дори цитират собствени източници. „Вярно е, че Валери е предлагал на Николета тройка със Златка Райкова. Тогава тъкмо са се запознали и не е било нищо сериозно. Но дали в крайна сметка Русата се е съгласила, само те си знаят“, разказват запознати и добавят, че самата Лозанова никак не се дърпала от неприличната оферта.

 

В интервюто за „Горещо“ Русата Златка твърди, че навремето Алисия е била на повикване и може да го докаже. Това нейно изказване възмути до крайност феновете на певицата и те се надигнаха срещу плеймейтката. „Златка също е била на повикване, да не се прави на ударена. Но докато Алисия е викана за участия да пее, то плеймейтката си е била компаньонка“, разгневиха се почитатели на изпълнителката.

 

Макар интервюто да е насочено срещу Алисия, в крайна сметка се оказа, че злепостави Русата Златка.

 

Да си го припомним отново:

 

Стела Йорданова

загрузка…