Комиците от “ProvideoZ” скандализират с нов скеч (видео)

1
Добави коментар
dobrich24
dobrich24

Васил Петров, Лъчезар Антонов, Александър Михалев, Кристиян Стоянов, Стоимен Стоев и Георги Иванов са талантливите комици от „ProvideoZ”, които снощи взривиха интернет с най-новия си скеч. Само денонощие след премиерата на „Внимавай какво си пожелаваш” рейтингът на видеото надминава нови рекорди по гледания, харесвания и споделяния в социалните мрежи. Днес видеото е сред водещите във vbox7.com. Момчетата се катерят неуморно по стъпалата към славата.

“ProvedeoZ” са млади и забавни момчета, които прекарват свободното си време в снимане на скечове. Някой веднага ще ги вкарат в графата на прекалено младите добричлии, които все още могат да виждат живота през розови очила. Други ще видят клиповете им и ще се зачудят какво все още правят в нашия малък и спокоен град, а не търсят прожекторите и сцените на София, например. Но нека ви разкажем малко повече за това кои са „ProvideoZ” и защо са избрали да разсмиват добричлии.

В клиповете виждаме актьорския състав, в сянка обаче винаги остава операторът. Човекът зад камерата, който върши „черната” работа в случая е основател на екипа на „ProvideoZ”. Свързахме се с Николай Николов, за да го попитаме лесно ли се прави шоу без бизнес в България. Той споделя, че с част от момчетата се познават от СОУ „Любен Каравелов”, където били съученици, а с течение на годините към екипа са се присъединили и останалите. И така „ProvideoZ” съществува от около 6-7 години. От думите на Николай разбираме, че той е основател на „ProvideoZ”, а сценките и сценариите ги измислят главно той и талантлиявият Васил Петров. Името „ProvideoZ” му хрумнало случайно. С него иска да намекне, че освен забавните клипове прави и по-сериозни за сватби и реклами, например.

Николай и колегите му далеч не са онези надувки, на които се правят повечето популярни личности у нас. Те правят шоу без бизнес и се забавляват без да търсят някаква награда за труда си. Винаги, когато имат свободно време се уговарят да заснемат нещо и да се посмеят заедно. С клиповете си не се подиграват на никой и не целят да оставят конкретни послания. Николай признава, че не осмиват никого, просто скечовете им хрумват в движение, докато обмислят детайлите. С всяко видео те намират начин да изпуснат парата от злободневието. И са по-различни от останалите хора на тяхната възраст, защото не смятат за необходимо да проклинат съдбата или да се оплакват от несправедливия живот в България. Просто развиват хобито си.

Докато не снимат скечове всеки от тях си е просто добричлия с мечти, копнежи и цели. Николай никога не е учил фотография и операторство в школа. Той е самоук и разкрива, че в самия процес на работа научава нови неща, които усъвършенстват професионализма му. Занимава се със снимане на сватби, реклами и музикални клипове, за които с чиста съвест можем да кажем, че са „у-ни-кал-ни”. За работата си с момчетата от екипа казва, че има идеи как да постигнат по-големи успехи. „…но да не забравяме, че живеем в България и без връзки нещата стават много трудно”, добавя младият фотограф и оператор.
За всички, които са пропуснали да се посмеят със скечовете на „ProvideoZ” препоръчваме страницата им във фейсбук www.facebook.com/provideoz?fref=ts. Повече информация за клиповете и работата на Николай можете да намерите и в сайта www.provideoz.net

Вижте и най-новото видео на „ProvideoZ“, което стана хит само за ден и в момента разсмива не само добричлии, но и цяла България:

Видео:

Снимка: fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net