Нумерологичен хороскоп

1
Добави коментар
vita
vita

Нумерологичен хороскоп

Детайли

Главна категория: Астрология

Категория: Хороскоп – нумерологичен

Последно обновена на Понеделник, 19 Май 2014 20:10

Посещения: 6567

От древни времена се знае, че има връзка между числата и късмета в любовта. Всичко, дори и отношенията между хората, може да бъде резултат от сбор на числа.Целия свят е математика, това сигурно сте го чували,

особено пък уроците за Питагор, тях няма как да сте пропуснали.

Clubastrology.net ви дава възможност да изчислите партньорската ви съвместимост. Според Питагор, няма случайни неща, ето защо просто направете една лесна сметка, и ще разберете, какво вещае нумерологичния ви партньорски хороскоп. Нужно е само да проверите в таблицата по-долу , какво число отговаря на всяка буква от вашето име и това на партньора ви. Изчислете сбора от всички тези числа, като го преведете до едноцифрно число и след това може да прочетете тълкуванието. За улеснение, ви даваме пример: Той- Иван, тя Анелия. И(9)+в(3)+а(1)+н(14)+A(1)+н(14)+е(6)+л(12)+и(9)+я(30)=99, 9+9=18, 1+8=9

1 Това число, показва силно приятелство и добри отношения. Общите ви интереси и цели в живота ви сближават и често мислите еднакво. Но всичко това, не влива голяма страст във вашите отношения и прави сексът скучен и еднообразен. С времето е възможно да се отчуждите, ако не вземете мерки.

2 Трудно ще се скарате. Почти винаги сте на едно мнение. Разбирате се идеално и лесно отгатвате желанията на другия. Обичате да си угаждате и да глезите партньора. Понякога си мислите, че ви липсва емоция и страст, но това не е толкова страшно. В отношенията ви има силно доверие, затова ревността и скандалите стоят далеч от вас. Това, понякога поражда появата на трети във връзката. Бъдете внимателни и поддържайте огъня жив.

3 Силните чувства и емоции често водят до горещи скандали. Връзката ви се крепи на дива страст и химия помежду ви. Ако не откриете и други неща, освен секса, които да ви свързват, ще имате проблеми в дългосрочен план. Открийте повече общи интереси и правете повече неща заедно, за да се сближите емоционално.

4 Разликите между вас, не ви дават мира и почти ежедневно сте изправени пред някакво изпитание. Трудно достигате до едно мнение, а и много рядко желанията ви съвпадат. Все пак различията ви привличат един към друг, като магнит. Имате нужда не само от силно влюбване, голяма любов, но и малко чудо, за да успявате да правите компромиси и да проявявате разбиране и мъдрост във връзката. Ако сте готови на отстъпки и търпение, ще имате успешна и хармонична връзка.

5 Господ ви е създал един за друг! Разбирате се с половин дума, за всяко нещо, дори и в леглото. Имате хубава и пълна с емоции и страст връзка и то без да полагате много усилия. Всичко между вас се нарежда от само себе си плавно и с лекота. Само че, такава любов и такива хубави отношения, будят и голяма завист. Ето защо дръжте зложелателите, колкото се може по-далеч от вас и най-важното, не допускайте да влияят на връзката ви.

6 Понякога се съмнявате, в правилността на избора си и дали сте с точния за вас човек. Това се дължи, на рутината и скуката, съпътстваща връзката ви. Във важните моменти, обаче, преценявате, че доверието, което имате един към друг, струва повече от всичко. Все пак чувствата ви са много силни и сте голяма подкрепа един за друг. Връзката ви е добра и хармонична, само от време на време, трябва да разчупвате ежедневието с някакви интересни преживявания. Но само ако ви е приятно, иначе няма нищо лошо в рутината.

7 Два остри камъка не мелят брашно, са казали мъдрите хора. И двамата имате силни характери с желание да наложите своето виждане за нещата. В началото, това е И двамата сте силни характери с желание за надмощие. Всеки от вас иска да наложи мнението си и да стане на неговото. В началото това е интересно и завладяващо, но с времето ви уморява. Необходимо е да работите над отношенията си, за да можете да живеете заедно. Егото и гордостта често ви пречат да бъдеще щастливи.

8 Основна пречка тук е егоизмът и той сериозно заплашва връзката ви, но може да бъде преодолян. Мислете за това, как се чувства другия, поставяйте се на негово мястото, за да разберете какво го притеснява, какви са причините за реакциите му. Не показвайте надмощие в отношенията ви. Тук обаче липсва и споделяне и разговори между вас, което вече е трудно преодолимо. Опитайте да отделяте време да говорите, да общувате, да сте само двамата, за да разбирате подбудите в действията си.

9 Вас Амур ви е събрал! Във връзката ви има много страст, любов, секс и щастие в големи количества. Връзката ви е динамична, емоционална, огнена и изпъстрена с интересни преживявания. Чувствата ви са прекалено силни и за съжаление, често включват и ревността. Това поставя любовта ви на проверка и предизвиква конфликти и разправии. Бъдете по-уверени в себе си, щом човека до вас толкова ви обича, трябва да му дадете пълно доверие.

Хороскопът е изготвен от Maрги. Всички права запазени.

< Предишна

Следваща >