Adventure Zooom колело за балансиране

2
Добави коментар
nuvita-bg.com
nuvita-bg.com

Здраво и дълготрайно детско колело с олекотена алуминиева рамка. Красив дизайн и опростена конструкция за интуитивно балансиране. С V-образна спирачка на задната гума, за да се научи детето да използва ръчна спирачка и да се подготви за стандартен велосипед. Качествени алуминиеви джанти и 12-инчови гуми Kenda. Гумите са напомпващи се за осигуряване на комфортно возене. Удобни, неплъзгащи се дръжки с обезопасяващи накрайници. Комфортна седалка с регулируема височина. Седалката разполага с два накрайника: – къс накрайник (монтиран при доставка), при който в най-ниско положение разстоянието между земята и седалката е 34 см, а в най-високо – 44 см, – дълъг накрайник, който се използва при израстване на детето и осигурява максималното разстояние между земята и седалката от 51 см.

Височината на седалката лесно се регулира чрез скоба с едно движение. Не е нужно разглобяване или използването на инструмент.

Звънец на кормилото.

Размери: – дължина: 85 см, – височина на седалката от земята: 34 см до 51 см, – височина на кормилото: 57 см, – ширина на кормилото: 47 см.

Тегло: 5.4 kg.

Детското колело се отличава с отлично качество на изработка и материалите, което осигурява дълготрайна употреба.