Видео разкри истината за връзката на Слави Трифонов и Мартина (Виж го!)

7
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Слави Трифонов води Мартина в най-скъпите ресторанти в София     

Слави Трифонов криеше връзката си с Мартина дълго време, макар че на няколко пъти двойката бе фотографирана от папараци. Ето че след това видео вече няма какво да крие и да обяснява как с Мартина нямат интимна връзка.

Репортер на pik.bg излови Слави Трифонов в скъпарски ресторант на пътя за Самоков в компанията на очарователната танцьорка от балет “Магаданс” и един от сценаристите на “Шоуто на Слави”.

Водещият и любимата му влезли в ресторанта хванати за ръце, без да се притесняват от любопитните клиенти на заведението. Облечени в черни кожени дрехи, Слави и Мартина дори не близнали алкохол, а си поръчвали само натурални сокове.

През цялото време Слави не спирал да демонстрира топлите си отношения с Мартина, както се вижда и от видеото. Явно и за Дългия е дошло време да спре да се крие и да превръща живота на приятелките си в таен романс.

Свидетелите на романтичната сценка в ресторант “Шефс” пък са на мнение, че двамата си подхождат и е време да узаконят отношенията си, а защо не и да станат родители.

Още клюки за Слави Трифонов ТУК!

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Видео разкри истината за връзката на Слави Трифонов и Мартина (Виж го!) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари