Имам нужда от любов

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Имам нужда от любов, имам нужда да бъда обичана и аз да обичам.

Здравейте, за пръв път пиша в подобен сайт, но наистина не знам какво да правя. Вероятно на много от вас ще ви се сторя смешна, аз съм на 25 години и досега не съм имала сериозна връзка и не съм правила секс.

Аз бих казала за себе си че съм красива и умна, без да изпадам в ненужни подробности, но имам един основен проблем – когато разговарям с момче, което харесвам аз съм неуверена и се притеснявам. Неувереността е в основата на всичките ми проблеми и в  училище, и в университета, и в работата, не незнанието, не необразоваността, а неувереността. И заради същата тази неувереност аз не мога да допусна хората до себе си, да ме опознаят такава каквато съм, да ме опознаят такава каквато ме познават и ме обичат моите приятелите. Когато харесам едно момче си мисля, че аз не съм достатъчно добра за него,че нямам качества, от които той би се впечатлил и би харесал в мен.

Имала съм 3 връзки и никоя от тях не е продължила дълго, поради моя вина най-вероятно, защото изпитвах страх. Страх да споделя, че не съм правила секс и страх по скоро от това да видя каква би била тяхната реакция, защото най-вероятно всеки би избягал като чуе това. Изпитвам срам от това, срам, че не съм имала връзка досега, че не съм изживяла онази детска тиинейджърска любов, която всички ученици преживяват.

Искам да срещна човек, пред който да не се притеснявам, който да ме харесва с всичките ми недостатъци, пред който да не се притеснявам да споделя написаното по горе. Имам нужда от любов, имам нужда да бъда обичана и аз да обичам.

Страхът, неувереността, срамът те ме побъркват- изпаднала съм в дупка заради тях. Имам чувството, че се самоунищожавам с постоянната самокритика, която си налагам.

Моля ви, кажете ми къде ми е проблема, къде бъркам, не искам да продължавам така да се самоунищожавам. Вероятно ви се струва много преувеличено написаното и че хората имат къде къде по големи проблеми и сте прави, но за мен това е важно, да се чувствам добре в кожата си, такава каквато съм.