Синът на Илия Павлов сваля щерката на Маджо

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Автор: Vsekiden.com

Наследникът е одрал кожата на баща си

Синът на Илия Павлов в имението във Вашингтон

Дарина и Илия в Тексас 1996 година/ непубликувана снимка/

Между сина на Илия Павлов – Илия-Калоян, и доведената дъщеря на Маджо – Мелина, прехвърчат нежни искри, разкриха пред „Всеки ден“ близки и до двете фамилии. Наследниците делят един чин в елитния швейцарски колеж в Лугано. Освен в час богатите тийнейджъри общували и в свободното си време, като според запознати Илия-младши се бил увлякъл по Мелина и непрекъснато я канел по срещи. Тя също не била безразлична към очарователното младо момче, което направо е одрало кожата на покойния си баща.

Илия-младши е любимец на жените. Мелина също било хубавица. Тя е доведена щерка на Маджо от жената, с която живее – Милкана. Девойката е родена в Швейцария и е биологична дъщеря на Добри Джуров-младши.

До 18 години Илия-Калоян учи в частен колеж в Кънектикът и тренира усилено карате, борба свободен стил и американски футбол. Юношата става дори и шампион на младежката футболна лига на Америка. Активното спортуване не попречило обаче на наследника на „Мултигруп“, който се оказал и пълен отличник. След завършване на гимназията по препоръка на майка си се записва в елитния швейцарски колеж в Лугано.

Синът на покойния бизнесмен се запознал още първия учебен ден като студент с доведената дъщеря на скандалния бизнесмен Маджо. Двамата учат „Бизнес и финанси“ в страната на тайните милионерски сметки и вероятно в бъдеще ще управляват фирмите на своите заможни родители. Също като баща си, Илия- Калоян не крие амбицията си да съчетае спортната слава с бизнеса и шума на парите.

Илия-младши е роден в Америка. Красив, популярен и заможен, наследникът на „Мултигруп“ обикаля екзотичните курорти по света, но от 10 години не намира време да се върне в България. Според приятелите му той още страда безутешно за баща си и пази като очите си албум със стари снимки на Илия и Дарина от първите им години в Америка.

Мадам Мулти и до ден днешен умишлено държи децата си далеч от светлините на прожекторите. Рядко се събира с тях, защото са пръснати на три континента. Заварената дъщеря на Илия Павлов Венцислава развива собствен бизнес в Дубай, красивата и артистична Паула се дипломира в Тексас и избра за свой дом Америка. Илия-Калоян отскоро пък е в Европа. Тримата наследници изглеждат чаровни и безгрижни и предвкусват успеха на известните си родители.