Мария втали Гущеров (Снимки от Виена)

2
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Мария втали Гущеров (Снимки от Виена)

Мария втали Гущеров (Снимки от Виена) 3.00/5 (60.00%) 2 votes

Мария стопи Гущеров, бизнесменът е неузнаваем

Мария стопи Гущеров. Бизнесменът е в топ форма и изглежда направо неузнаваем в последно време. Певицата сподели снимки от ваканцията им във Виена, а милионерския син изглежда видимо променен.

С по-дълга коса и два пъти по-слаб Гущеров изглежда невероятно. Неслучайно фолк миньончето го държи далеч от светлините на прожекторите и алчните златотърсачки.

Мария показа отслабналия Гущеров

Само допреди няколко месеца младият милионер отнасяше доста присмехулни коментари, че е твърде пухкав и има проблеми с теглото. Засегната от думите по негов адрес Мария  побърза да го вкара във форма.

Още на Коледа Мария издаде, че Християн е кулинарят у дома, но често готви нискокалорични ястия, най-вече заради нея. Очевидно хранителният режим от зеленчуци, риба и морски дарове се отразява изключително добре не само на певицата, но и на бизнесмена.

Не е ясно дали Мария го е подложила на диети, или е направила и личен фитнес в дома им, но е факт, че бизнесменът изглежда много по-добре отпреди. Феновете на Мария дори не можаха да го познаят и трескаво питаха певицата, кой е новият мъж до нея. „Кои са тези“, „Това Хриси ли е?“, „Леле колко е отслабнал?“, „Станали сте страхотна двойка“, пишат фенове. По всичко личи, че Мария е взела присърце идеята да вкара Гущеров в перфектна форма и вече е постигнала успехи.

loading…

Клюки.нет препоръчва и: