Виж как Слави Трифонов показа чувствата си към Мартина

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Виж как Слави Трифонов показа чувствата си към Мартина

Виж как Слави Трифонов показа чувствата си към Мартина 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Слави Трифонов се оказа истински романтик

Слави Трифонов е голям романтик и папарашкото видео, което шества из мрежата тези дни го доказва. Дългият бе изловен от свои почитатели по време на обяд с приятелката си Мартина. Двойката бе в компанията на още една дама, която за жалост не бе разпозната на кадрите. Предполага се обаче, че това е близка до водещия.

Компанията си прекарваше изключително добре в известен столичен ресторант, а Слави, за разлика от друг път се държеше изключително мило и романтично. Шоуменът, който напоследък дразни с грубото си отношение към гостите и екипа, не се притесняваше да показва чувствата си към Мартина, пише hotarena.net

Слави и Мартина разтопиха мрежата

По време на целия обяд, Слави Трифонов не спря да показва колко е влюбен и щастлив. Идилията между двамата разсея всякакви слухове, че са разделени, или че Слави проявява интерес към друга жена.

Водещия е луд по половинката си

В последно време в публичното пространство упорито се носеше мълвата, че двойката е пред раздяла. Днес обаче Слави и Мартина са невероятни щастливи и заедно.

Дали двойката очаква дете, или това е поредният празен слух, засега не е известно. Със сигурност обаче двамата са влюбени до уши. Видеото показа също така, че семейството на Слави приема безрезервно Мартина. А дали скоро ще има и сватба предстои да видим.

Клюки.вс препоръчва и: