Мария се фука с тузарска ваканция от Виена (Снимки)

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Мария се фука с тузарска ваканция от Виена (Снимки)

Мария се фука с тузарска ваканция от Виена (Снимки) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Фолк певицата си пусна снимки от пътуването до Австрия

Фолк певицата Мария не се похвали с виенска сватба, но за сметка на това се изфука с приказна ваканция. Изпълнителката сподели снимки от тузарското си пътуване по празниците, което направи неотдавна.

Мария пусна бомбата, че може би ще се омъжи във Виена, малко преди да отлети. Венчален пръст на ръката на изпълнителката не бе забелязан след завръщането й, но за сметка на това певицата се похвали с прекрасни впечатления от пътуването си.

Мария се похвали с приказна ваканция

Оказа се, че по време на разходката си във Виена, Мария не само се е отдала на любимото си хоби—пазаруване, но е разгледала и местните забележителности. Самата тя сподели, че е очарована от града и дори показа на феновете си свои снимки от там, пише kliuki.net.

Певицата показа и отслабналия си мъж

Почитателите й направиха комплимент, колко добре изглежда, а анти феновете й пак я захапаха, че е прекалила с фотошопа. Повечето обаче просто не можаха да познаят половинката й Християн Гущеров. Бизнесменът е отслабнал изключително много и е направо неузнаваем. Неслучайно феновете й направо онемяха от изненада, когато я видяха да се прегръща с на пръв поглед абсолютно непознат мъж.

„Кой е този“, „Това Християн ли е?“, „Не е за вярване колко се е променил“, коментират форумци в мрежата. А някой се шегуват, че певицата го е подложила на своя хранителен режим и така е успяла да го стопи за нула време.

Клюки.вс препоръчва и: