Калина Паскалева изтипоса и Николета в книгата си

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Калина Паскалева изтипоса и Николета в книгата си

Калина Паскалева изтипоса и Николета в книгата си 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Калина Паскалева изнесе на бял свят скандални факти от миналото на Николета Лозанова

Известната светска журналистка и скандална писателка Калина Паскалева  изтипоса  и Николета Лозанова в книгата си. Двете красавици никак не се понасяха и допреди няколко години не искаха да чуят една за друга. Появата на Калина в предаването на Ни Ло обаче предизвика куп коментари. Мнозина се чудят как така моделката е заровила томахавката и е подала ръка на една от най-големите си неприятелки. Особено след като стана героиня в книгата й.

Калина Паскалева разкри миналото на Николета

Причините за скандала помежду им са малко известни, но паметливи припомнят, че в основата на скандала е Владо Арабаджиев. Младият милиардер бе апетитен улов за всяка златотърсачка и двете бивши моделки се скараха именно заради него. След скандала с Ни Ло, Калина изтипоса Николета в скандалната си книга за родния хайлайф. Писателката разкри доста скандални факти от миналото на Лозанова—истории, за които популярната госпожа Божинова, категорично не иска да си спомня.

Според разказите на Калина, Николета е била доста близка и твърде благосклонна към гаджетата на много свои приятелки и познати. И не един и двама млади футболисти са се радвали на вниманието й, особено когато сметнела да бъде щедра с тях. Пред вбесените им половинки, плеймейтката ронела сълзи и твърдяла, че нищо не се е случило. Днес Калина описва това поведение на Николета като добре отработена роля—моделката влизала в ролята на жертва и въртяла и най-суровите мъже на малкия си пръст.

Заради скандалните разкрития на Калина, Николета дълго време не й говореше. В името на рейтинга и популярността на предаването си обаче, водещата загърби лошите чувства и я направи част от екипа си.

Клюки.вс препоръчва и: