ТЕКСТИЛНА КЪЩА ДАНИЕЛА ЕООД

1
Добави коментар
registersbg
registersbg

ТЕКСТИЛНА КЪЩА ДАНИЕЛА ЕООД

ЗА НАС

Верига магазини “Текстилна Къща Даниела“ представят богата продуктова гама в областта на интериорния дизайн и текстил – атрактивни перде, нежни завеси, красиви ресни и щори. Огромен набор от подови настилки като пътеки и килими, които допълнително допринасят за комфортнотния и спокоен домашен уют.

Какво предпочитате?

Класически или може би модерен стил, крещящо настъпателен или с дискретна нотка на срамежливост.

Вие изисквате, ние се задължаваме да удовлетворим всеки Ваш каприз и желание, стига да задоволим изтънчения Ви вкус.

 

ПРОДУКТИ

 

КОРНИЗИ И МЕХАНИЗМИ

Съвременната модна тенденция в изграждането на домашното (а и не само) обзавеждане е съвкупност от различни методики за разрешаване на въпросите относно декорацията на прозорци, оттук следва и използването на всевъзможни видове механизми.

 

 

* РЕЛСОВИ – най-предпочитани и разпространени.

По избор на клиента – метални, пластмасови, монтирани зад декоративно поставени корнизи или в скрита ниша. Задвижването им е дистанционно или чрез командно въже.

 

 

* ТРЪБНИ – декоративни.

Разкошен аксесоар за дома или офиса. Фирмата изработва тази феерия от романтика по различни шевни методини – при малко повече въображение се поставят с декоративни панделки, тънки презрамки, а защо не и капси.

 

ЩОРИ

* РИМСКИ ЩОРИ

Възможност за монтаж върху таван или непосредствено над дограмата. Личните предпочитания на всеки клиент предопределят и различни техники на механизъм от гледна точка на архитектурност и техника.

 

 

* АВСТРИЙСКИ ЩОРИ

Този тип щори за неминуема част от романтиката и съвършенството на всеки луксозен дом. Те предразполагат разчупване на интериорния дизайн – вчерашният ежедневен дом  днес се превръща в царство. Можете да ги съчетаете с римски щори, а защо не и с нежни завеси.

 

 

* ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Другото им наименование е Венециански щори. Този вид щори са сред най-предпочитаните от клиентите на този тип аксесоари за дома – те са с ниска цена, но и изключително ефективни. Изберете измежду 39 цвята и ширина и ширина на лентата – 16 мм/25мм.

 

* ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

Изключително богата цветова гама – над 120 нюанса.

Механезмът за управление на щорите са в комплект с ламели. Щорите могат да се събират в единия или другия край, възможно е да се разделят или да се събират в средата.

Две разновидности:

* Текстилна – тук ширината на лентата е 89мм/127мм

* PVC и алуминиеви – ширината на лентата тук е  89мм. Материалите, от които е изработена са на HONTER DOUGLAS – лидер на световно ниво.

 

 

* РОЛО ЩОРИ

Едноцветни, многоцветни, пасващи перфектно на всяка дограма, стена, таван, декоративни, затъмняващи с нотка на свенливо усамотение. Новата гама „Ден и Нощ“ постигат оптимален ефект като позволяват плавно преминаване от дневна към нощна светлина и обратното

 

 

 

КИЛИМИ

Килимите раздават  уютна топлина, индивидуална чувственост и стил на всяко помещение помещението. Те акцентират с красива нотка на магнетизъм, който привлича погледите.

Голямо разнообразие от разноцветни килими, изработени по различни методики на работа – ръчно, машинно. Използваните материали са естествени, синтетични, а регионите, от които се внасят – Индия, Турция, Китай. Предлагат се и българско производство.

Килимите с наименование „ШАГИ“ са последен писък на модата и бум на пазара на килимите у нас. 

 

 

СПАЛНО БЕЛЬО И ОДЕАЛА

 

 

ДАМАСКИ

ДРУГИ

ПЕРДЕТА И ЗАВЕСИ

 ШОУРУМ

УСЛУГИ

 

Професионалният ни екип ще Ви посети във всяка точка на страната. Ще Ви запознае с богатата гама мостри, ще задоволи всички любопитни въпроси, свързани с умелото съчетание на мебели и текстил във Вашия дом.

Изработиме индивидуални проекти за всеки клиент.

Предлагаме комплексно решение за стил и уют в дома и офиса.

 Разполагаме със собствено шивашко ателие с екип от квалифицирани шивачки.

 

Прецизна изработка на завеси, пердета, текстилна декорация, шалтета, шнурове, покривки с пискюли, декоративни аксесоари, дантели.

Монтаж на щори, пердета, поставяне на допълнителни и довършителни щрихи.