Божидар Караджов – Пророчества 2014 | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

По реповете излезе новата, пета поредна книга с пророчества на ясновидеца Божидар Караджов „Отвъд зоната на здрача”.Книгата включва пророчества за политика, селско стопанство, култура и всички отрасли на живота, за България и света годината. Има и глава какво да очакваме в Годината на коня. Книгата за Божидар Караджов потапя в любо­пит­ния свят на критостезията (ясновидството), пред­ла­га ин­те­рес­ни сбъднали се про­ро­чес­т­ва и дра­ма­тич­ни слу­чаи от живота на популярния пророк,

 който пръв предсказа освобождаването на Гълъбин Боевски, катастрофата в Кардам, управлението на Орешарски…
„Отвъд зоната на здрача“ потапя читателя в мис­те­ри­оз­ния свят на яс­но­вид­с­т­во­то и уме­ни­ето да се проз­ре в ми­на­ло­то и в бъдещето. Ето част от прогнозите на Божидар Караджов:
Финасовата и политическата кри­за не е свършила
Кармично за 2014 година избори за Народно събрание не са заложени, но дори да се направят, няма да доведат до промяна в политическата обстановка. Годината ще е трамплинът, за да стане отрезвяването и тоталната промяна през 2015 година.
На Пламен Орешарски му е отредено да се задържи на управленческия пост до две години. Правителството няма да изкара целия си мандат – максималният му таван на управление е 2 години. Предсрочни избори ще има, но дори те да се направят през 2014 година, през 2015 пак ще има такива. Правителството няма да бъде съборено от стачките, от бунтовете и от протестите. Омразата, която се насади в последните месеци, ще се уталожи и ще се размие полека.
– До 2015 г. България ще остане в този омагьосан кръг, в който сме в момента. И през 2014 г. няма да имаме сигурност за утрешния ден.
-Ще има промени в изпълнителната власт, рокади, които ще доведат до намаляване на корупционните схеми, като през 2014 ще има намаляване на администрацията като цяло, но не повече от 5 %.
-Трябва да очакваме три грипни вълни, които ще ни връхлетят през 2014 г.
Ще има промени в здравеопазването, но и през 2014 година ще продължи източването на пари от здравната система и злоупотребата с клинични пътеки. През 2014 г. здравните осигуровки остават непроменени. Ще отпаднат таксите за пенсионери.
– До февруари ще има двама сменени министри.
-Ролята на страната ни на международната сцена ще се засили. Най-силната икономика в Европа – германската,ще засили подкрепата си за България.
-Икономическият растеж ще достигне 1.4 – 1.5% през 2014 г.
– В рамките на близките две години ще се увеличат заплатите на определени професии. През 2014 – 2015 г. ще нараснат заплатите на учители и полицаи поне с 15 %. Минималната работна заплата от 310 лв. ще стане 340 лв., а до края на 2015 година ще се покачи до 370 лв. Доходите на българите ще станат съизмерими с европейските едва към 2020, но не същите.
-Пазарът на имоти през 2014 година се раздвижва, цените се покачват от 5 до 7 % в големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас и други. Цените на земеделските земи и горите ще скочат драстично с 30 %. Паниката, че чужди инвеститори ще закупуват земи ще утихне, защото няма да се сбъдне догодина.
-Каквито и договорки да се правят, ще има зелена светлина пред 7 реактор в АЕЦ „Козлодуй”. Но това не променя ситуацията около Беляне, където също ще се работи.
-В отношенията с Русия ще се стигне до компромиси и разрешаване на проблемите по отношение на АЕЦ Беляне в близките 2 години. Ще се постигне консенсус в близките две години, тъй като ще се появи трета страна, която ще има инвеститорски интерес по проекта Беляне – той ще бъде гарантиран, разработен и съфинансиран.
-България ще се превърне във врата на Китай към Европейския съюз. Още през първата половина на 2014 година ще започнат преговори, ще се уточняват проекти и договорни отношения. Ще се забележи значим интерес към България от стана на китайски инвеститори. Реално ще започнат да инвестират средства, най-вече в Югозападна България, в няколко сфери като: машиностроене, автомобилостроене и т.н.
-Ще има идея за построяването на трети Дунав мост, който ще е при Силистра и ще свързва Балканите и Европа с Украйна, Молдова и Русия.
-През 2014 г. България няма да е обект на терористични атаки.Селският туризъм ще търпи развитие особено в Родопската област.
-Добивът от царевица и слънчоглед бележат ръст спрямо 2013 година – ще е по-добър.
-Спад с 15% на добива от жито.
-Ще има увеличение на добива от ябълки.
– С 20 % се очаква спад на реколтата от грозде, с което ще трябва да се съобразят винопроизводителите.
-Прираст на добива от картофи, биопроизводството също нараства.
-През 2014 г. да се очаква намаление на доматите.
-Животновъдството и млекопроизводството разширяват производството и износа през 2016 г. Бавен растеж.
-Цеността на земята излиза на преден план.
-През 2015 г. ще се разбере причината за нарастване на смъртността на пчелните семейства. Ще се въведе контрол за безконтролното пръскане с пестициди. Медопроизводството и пчеларството ще е водеща сила сред биопродуктите.Протестите няма да свалят правителството.
-Коалицията ДПС-БСП няма да се разпадне, като ще продължават да имат подкрепата на Атака неофициално. БСП ще има лек ръст в рейтинга. Станишев ще се откаже от партията и отива в Европарламента и става фигура там
-ГЕРБ ще останат пасивни, като рейтингът им леко отива надолу, но остават втора политическа сила. Ако не беше оставката, ГЕРБ щяха да са с по-добри резултати на изборите. Подаването на оставка бе тотална грешка.
-АТАКА няма да стане политически труп и не излиза от Парламента.
-ДПС задържа сегашните си позиции.
-Първанов тепърва се завръща в политиката със замах. Татяна Дончева ще се занимава с политика – в кармичен тандем със силни политически фигури.
За всич­ко то­ва и още мно­го сен­за­ци­он­ни яс­но­вид­с­ки прог­но­зи на про­рок №1 че­те­те в новата книга “ Пророчества за 2014 г. Божидар Караджов отвъд зоната на здрача.“ С кни­гата по­лу­ава­те по­да­рък криптограма, за­ре­де­на с късмет. Продава се по реповете на цялата страна.
 ЦЕНА : 10 лева
За контакти, поръчка и закупуване на книгата:
GSM 0888 262195
E-mail:
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.