Каква ще бъде годината според световните астролози? | bgbezgranici.com

3
Добави коментар
ditadita
ditadita

 – Пророците вещаят нова криза и конфликти
В началото на всяка година думата имат астролози, ясновидци и прорицатели. Според тях 2014 г. носи втора вълна на икономически срив и политически размирици.
Вижда ли се светлина в тунела след пълната с двойственост и подмолност 2013 година, когато коварната Змия властваше над планетата.

 За съжаление според повечето прорицатели през 2014 година ни очаква криза, депресия и изостряне на всевъзможни конфликти – политически, икономически, военни и международни. Те ще разпъпят с пролетта, най-вероятно след приключване на олимпиадата в Сочи.
В 2014 година много планетни конфигурации ще бъдат в критичната си точка, което показва, така че годината ще бъде време на големи промени и изпитания. Периодът ще бъде нестабилен и изменчив, особено в политическо отношение, събитията често ще са непредсказуеми.
2014 година ще е свързана с изостряне на военни конфликти и перманентни войни в Близкия Изток. Предвещава се в идущите месеци взрив от тероризъм, революционни ситуации в Йемен и Сирия, напрежение в Иран, вдигане на градуса на общественото недоволство в Турция, Пакистан, Афганистан. Сензитивите и астролозите предупреждават за активиране на терористичните атаки по цялата планета, като Павел Глоба дори говори за вероятност от по-сериозен конфликт.
Политическият живот според повечето световни прорицатели ще бъде неспокоен, страстите ще се нажежават, а управляващите органи постоянно ще се сменят.
Положението в Украйна ще се изостря и ще доведе до конфликт, при който Кримският полуостров и страната има вероятност да се разделят на две половини – източна и друга, която ще е част от Руската федерация. Предвещава се, че подобно на Молдова, и в Украйна ще има две независими една от друга администрации, като формално ще се съхрани цялостта на територията през 2014 г.
Икономически и геополитически трусове
Опасно и крайно нестабилно ще е положението през 2014 година, когато световната финансова и икономическа криза отново ще се усетят. Светът ще се тресе от икономически и геополитически трусове до края на 2020 г. Всички държави ще преживяват труден период. Кризата се проточва във времето, но това не е случайно, защото след първата вълна от 2008-2011 г. сега идва втора – още по-мощна и разрушителна. Кризата в икономиката се усилва, като напрежението ще се усети най-силно в края на 2014 г. Критичното състояние ще бъде до средата на 2015 г. Това ще доведе до обезценяване на долора, а през 2015 година, и до неговия срив. Очаква се спадане на цените на нефта, което ще се отрази негативно на икономиката на държавите, износителки на петрол.
Прорицателите прогнозират следваща трета вълна в кризата – през 2017-2020 година, която няма да е тежка, но ще накара хората да живеят в условия на постоянен стрес и несигурност. Този икономически колапс ще прекрои политическата карта на света и ще измени ролята на великите сили.
Астролози и пророци не виждат светло бъдеще пред САЩ, където предвиждат голяма депресия. Предначертано е страната да загуби лидерската си позиция, като най-тежкият момент ще бъде след мандата на 44-ия президент – Обама. Кризата в САЩ ще е в огромни мащаби, като икономиката ще се срине. Това ще доведе до обезценяване на долара, до засилване на мизерията и безработицата.
Икономическият срив ще се прехвърли към Европа, Азия и африканските страни, които първи ще пострадат от икономическата нестабилност. Недостатък на вода, храна, повишаване на смъртността и болестите, епидемии, нищета – това ще е грозният резултат за страните от Черния континент.
Настъпват тежки времена и за Европейския съюз. От 2014 година се усилва периодът на разпад на всевъзможни военни и политически съюзи, като дори за НАТО се твърди, че след като се усили през 2014 година, ще влезе в период на разпад.
Такава е и бъдещата перспектива пред ЕС, който след време ще остане цял само на хартия (прогнозата за разпад е около 2020-2021, ако не се внесат коренни промени). При лошото стечение на обстоятелствата той ще се разцепи според пророците на някоко обединения – на скандинавските и прибалтийските страни, на средиземноморските страни – Франция, Италия и Испания и т.н.
Сензитивите прогнозират усилване на противоречията между Япония и Китай за лидество, както и водеща позиция за Русия, която благодарение на природните си ресурси бързо излиза от кризата и заема първенстваща световна позиция, съревновавайки се с Китай.
Трите десетилетия от 2020 до 2050 г. са време за възраждане на Русия.
През 2014 година тя също ще преживее големи промени в позитивна насока, като около Олимпиадата в Сочи се очаква пик на престъпността. Почти всички ясновидци виждат стремително развитие на Русия, която става свръхдържава. Очаква се появата на нови лидери с харизматичен характер.
Очаква се през 2014 г. активиране на терористичните действия и конфликти по религиозни причини с участие на авиацията. В много държави правителствата ще са поставени пред криза и ще се нарушават законите. Освен трудностите, 2014 година ще доведе до преоценка на човешките ценности и до създаване на по-социални политики. Цялата прогноза можете да откриете в книгата „Отвъд зоната на здрача с Божидар Караджов”, която можете да купите по вестникарските будки на цялата страна.