eMODNO на наградите SAG » eMODNO мнение

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Гилдията на филмовите актьори в Америка раздаде своите награди на пищна церемония в Лос Анджелис. За нас, разбира се, по-интересни бяха тоалетите на известните дами. Звездите заложиха на много атрактивни рокли. Подбрахме няколко от тях, които ни направиха силно впечатление.

Ейми Адамс носеше рокля в кобалтово с нестандартна асиметрична кройка, дело на Antonio Berardi. Лупита Нионго сияе с разкошно творение на Гучи с 3D цветя в тюркоазен нюанс, а Дженифър Гарнър е стилна с изчистена откъм детайли рокля Max Mara в студен синьо-зелен оттенък.

Камила Алвес прилича на принцеса с чувствена рокля в горчица на Donna Karan. Елизабет Рьом напомня на нежно видение с разкошен избродиран тоалет от Marchesa. На романтично излъчване е заложила и Кейт Бланшет с ефирна рокля в розово от Givenchy.

София Вергара е прелестна с рокля в сребристо от котюр колекцията на Donna Karan Atelier. Дженифър Лорънс е заложила на стилен тоалет от бляскава тъмна материя на Dior. Lanvin е модният избор на Сандра Бълок, която е подбрала модел в металическо зелено с целка и пандела на кръста.