Мъжете предпочитат само да гледат, а не да пипат :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Всеки мъж на тази планета си е представял, че прави тройка с участието на две дами. И почти 99 % от мечтателите се притесняват да си признаят, че доста биха се стреснали да се включат активно в подобно приключение. Мачовците предпочитат да гледат, но не и да пипат. На тях им дай зрелище и вино, но не ги карай да излизат с наострен меч на арената.
„Мъжете винаги много говорят, но изпускат въздуха, когато стане дума да се свърши работа. Много често стоят отстрани и се забавляват от гледката на две дами, които се обгрижват една друга. Виждала съм паника в очите им, когато го поканим при нас в леглото. Мога да усетя как мозъкът му започва да работи на пълни обороти. Чуди се дали ще може да ни задоволи и двете, дали няма да му се смеем, ако свърши прекалено бързо. Много са си намирали какви ли не оправдания само и само да останат безучастни наблюдатели“, коментира темата порно актрисата Реджи Снакс.

22-01-2014 г. 11:29 ч. | прочетено: 288, коментари: 0 |