​Как да си изберем хранителна добавка за отслабване?

14
Добави коментар
biomall
biomall

Как да си изберем хранителна добавка за отслабване?

Никога не e късно да се погрижите за себе си и за тялото си. Най-добрият начин за постигане на траен резултат, ако излишните килограми са в повече, е комбинацията от:

Балансиран хранителен режим, не гладувайте, избягваите строгите и изтощителни диети. Добре е да се храните редовно – поне 3-4 пъти дневно или на често и по-малко. 
Повишена физическа активност в подходяща форма, поне 2-3 пъти седмично по 45-60мин.-ходене пеша, качване по стълби, фитнес, упражнения, йога. 
И не на последно място на помощ ни идват хранителните добавки. 

Правилната хранителна добавка за нас?

Изгарянето на мазнини не е лесно, но с хранителни добавки за отслабване можем да забързаме така мечтаните резултати. Тази статия е за хранителните добавки, които ще ви помогнат да изгорите мазнините, да получите допълнително енергия и да намалите чувството за глад.
Тайната за постигането на мечтаните резултати винаги е била една и съща, най-добрите хранителни добавки за отслабване, правилната тренировка и хранене.
Правилната хранителна добавка за отслабване ще помогне достигането на крайната цел много по-бързо, като Ви даде допълнителен тласък по време на тренировка. Енергийните хранителни добавки попринцип съдържат съставки, които спомагат изгарянето на мазнини и така ще получите двоен ефект. 

Кои хранителни добавки за отслабване препоръчваме ние?

Хранителни добавки за отслабване, които съдържат кафе

Зелено кафе с малинови кетони | Natrol  –  Зелено кафе на зърна с малинови кетони е уникален продукт, който комбинира две от най – мощните съставки за отслабване.  Зелено  кафе на зърна с малинови кетони на супер изгодна цена ефективно стимулира здравословната загуба на тегло и осигурява зашеметяващи резултати по отношение на красива и стройна фигура. 

Зелено Кафе със Светол | Biovea – Зеленото кафе със Светол съдържа екстракти от 2 вида сурови семена от зелено кафе, които съдържат 45 % хлорогенова киселина, кафеена киселина, 3-4-5 кафеоилхиниво киселини и други натурални активни вещества. Клинично доказано е, че активните вещества в Green Coffee with Svetol подпомагат здравословните нива на кръвна захар, изгарянето на мазнините и здравословното кръвно налягане.Зеленото кафе е богато на антиоксиданти и полифеноли, подкрепя сърдечно-съдовата система, има anti age ефект и ви помага да отслабнете.

Хранителни добавки за отслабване, които съдържат Акай Бери

Акай Бери (Acai Berry) | Biovea – Невероятните нива на антиоксиданти в Акай могат да ви помогнат да се чувствате по-млади и по-здрави. Известно е, че антиоксидантите могат да благоприятстват на нивата на холестерол в кръвта. Наличието на омега-6 и омега-9 мастни киселини и антиоксидантни в Acai berry плода стимулират метаболизма да обменя веществата по-бързо и да превръща мазнините в енергия.
 
ABC Акай Бери (ABC Acai Berry) | MGL 2 – ABC Акай Бери  е хит в здравословното хранене и е сочен за най-мощната суперхрана в момента. Освен всички лечебни полезни своиства, които има, акай има и едно безспорно предимство – води до трайно и здравословно отслабване. Няма значение колко килограма тежите и дали искате да отслабнете малко или повече – ABC Акай Бери ще ви помогне. Плодът акай съдържа не само мощни антиоксиданти, които помагат за смъкване на излишното тегло, но и аминокиселини, фитостероли и мастни киселини, които участват в разграждането на мазнините. Акай ще Ви помогне да намалите теглото си и да поддържате балансирирани килограми за дълго време. 

Хранителни добавки за отслабване, които съдържат Малинови кетони

Малинови Кетони | Biomedix – Малиновите кетони са естествено фенолно съединение, от което се получава божествения аромат на червени малини. Според проучванията, също така са мощен fat burner. Малиновите кетони ускоряват отделянето на норефинефрин – хормон, чиято основна функция е да предизвиква липоза. Липозата е процес, при който мазнините се разграждат до по-прости елементи като мастни киселини и глицерол, за да произведат енергия.

Хранителни добавки за отслабване, които съдържат Маки бери

Маки Бери Natrol – Антиоксидантните му свойства са 2,5 пъти по-силно от тези на Нар и 4 пъти по-силни от Боровинката. Maqui Berry повишава енергичността, подсилва имунната система и забързва метаболизма. Поради това, че Маки Бери е изключително богат на полифеноли и антоцианини, той спомага тялото да неутрализира свободните радикали. Хранителната добавка Маки Бери се използва за отслабване и пречистване на организма и е страхотно допълнение към диета за отслабване. 
 
Маки Бери 3 | Биовеа – Maqui Berry (Маки Бери) е действително най мощният антиоксидант за отслабване. Той подпомага отслабването чрез ускоряване на метаболизма и естевените процеси в организма. Повишава силата, издръжливостта и енергията чрез разграждане на масни натрупвания. Маки бери е богат е на Витамин C, калций, желязо, калий и така подпомага костната система, тонуса и общото Ви здраве. Също така изчиства кожата, предпазва от слънцето и има противовъзпалително действие 

Други хранителни добавки за отслабване

Африканско Манго (African Mango) | Biovea – Африканското манго прави чудеса помагайки цялостно на организма ви когато не сте на диета. Когато сте на диета Африканското манго помага да контролирате апетита си, нивото на глюкоза в кръвта и увеличава скоростта, с която тялото превръща мазнините в енергия. Предимство на Африканското манго пред другите продукти е, че то не дехидратира бързо организма, както повечето продукти за подтискане на апетита.  Когато сте на диета и губите тегло бързо, тялото ви губи много вода, което натоварва много бъбреците и черния дроб. Постепенното усвояване на мазнините с помоща на Африканското манго  не води до обезводняване и не вреди на органите. 

Хитозан (Chitosan) – блокира мазнините – В присъствието на Хитозан мазнините не се абсорбират в тялото. Chitosan е 100% натурален и действа като супер фибри. Допълването на диетата с хитозан, е част от създаване на процес на прочистване, който е изключително важен за отслабването. Хитозанът може да улавя седем пъти повече мазнини от собственото си тегло. 
 
КЛА (CLA – Conjugated Linoleic Acid) | Biovea – CLA е естествено хранително вещество, което оказва положителен ефект върху протеиновия и мастен метаболизъм. CLA участва в изграждането на мускули, намаляването на телесните мазнини и предизвиква оптимална клетъчна среда за по-добро здраве. Продуктът служи за ефективното увеличаване на мускулната тъкан. Комбинирана с физически натоварвания, CLA ще извае тялото и мускулите Ви.