Галена с най-много номинации за наградите на Планета ТВ

14
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Ясни са номинациите за 12-тите годишни музикални награди на Планета ТВ. След първия етап на онлайн гласуване, феновете определиха по шест номинирани във всяка една категория.

Харесай страницата ни във Facebook

Съдейки по тях, Галена е най-харесваната и актуална певица на изминалата година. Тя е номинирана най-много пъти – цели 13 на брой, като в две от категориите има по две песни.

Това са „Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип“ и една от най-престижните – „Песен на годината“ за „Дай ми“ и за дуета с Фики Стораро „Кой“. Съвсем закономерно тя ще се бори и в категориите „Певица на годината“ и „Музикален идол“, в компанията на Преслава, която е втората по брой номинации – осем, както и на Андреа, Анелия и Джена, които са с по седем.

Освен изброените като доста оспорвана се очертава и борбата за „Най-прогресиращ изпълнител“, където с голям шанс да спечелят са Теди Александрова и Галин. Те също са отличени в още няколко категории.

При номинациите при мъжете няма изненади и като основни конкуренти могат да се отбележат Константин и Галин. Коцето ще се бори и за приз в категорията „Дуетна песен“ за „До безумие“, заедно с Цветелина Янева. Тя пък се включва в съревнованието за „Клип на годината“ със „Счупени неща“, където сред основните и конкуренти се оказва „Ти си ми“ на Емилия. Последната е номинирана в пет категории, но учудващо липса при „Баладичен хит“.

През 2014 г. Глория отбелязва 20 години на музикалната сцена. Тя е номинирана в три категории – „Баладичен хит“, „Фолклорен албум“ и „Певица на годината“.

Гласуването в категориите стартира от днес на сайта на музикалната телевизия. Церемонията по награждаването ще състои на 25 февруари в зала №1 на НДК.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It