Новак Джокович и Григор Димитров в ролята на Мария Шарапова

1
Добави коментар
Avtora
Avtora

Вижте как изглежда днес актьорът от Harry Potter Матю Луис (Снимки)
Неусетно едно малко момче се превърна в истински мъж.

Крис Браун показа за първи път дъщеричката си в Instagram (Снимка)
Радостта на един млад татко!

Нели Петкова: Не съм спирала да ходя на уроци по пеене
„Щастлива съм, че имам възможността да правя това, което обичам“, заяви Нели Петкова в студиото на bTV, където коментира живота си в Америка и участието си в концерта на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд. Грандиозното събитие ще се състои на 25 април 2015 г. в зала „Арена Армеец“.

Иван Христов и Андрей Арнаудов се завръщат с „Фермата“ по bTV
„Фермата“ е едно опресняване на цялата национална памет за това как всяка една минута от живота на нашите прабаби и прадядовци е била борба“, заявиха Иван Христов и Андрей Арнаудов в студиото на bTV.

Дейвид Хаселхоф разби интернет с абсурдното си видео True Survivor
Култовият американски актьор от сериалите Baywatch (Спасители на плажа) и Knight Rider (Среднощен ездач) – Дейвид Хаселхоф (David Hasselhoff) – се опита да счупи интернет с най-новото си музикално видео.

Нека парите бъдат с теб, или колко струва да си фен на актьорите от Star Wars
На 16 април 2015 г. се състоя едно от най-очакваните от феновете на Star Wars (Междузвездни войни) събития – Star Wars Celebration.

Kanye West и Брадли Купър сред най-влиятелните хора според Time
Kanye West и Брадли Купър са на кориците на списание Time, което ни разкрива кои са най-влиятелните хора за тази година. Музикантът и актьорът оглавяват класацията в своите категории.

Сантра: Хората, които с желание се опитват да ти направят лошо, ми убиват кефа
„Обичам да участвам цялостно в нещата, които правя“, заяви Сантра в студиото на bTV, където представи най-новия си проект „Не ми убивай кефа“. Парчето е в дует с Криско.

Реге групата Rebelites с видео към парчето Unite
След няколкомесечно затишие група Rebelites прави силно и изпълнено с настроение завръщане с новия клип към парчетo Unite. Видеото, дело на фотографа Александър Михайлов, е семпло, минималистично и забавно.

Дейв Грол от Foo Fighters: Ще бъда върл фен на Metallica до края на живота си
Влиянието на Metallica върху музикалната сцена през последните 30 години е безспорно и това доказват милионите фенове на бандата. Един от най-големите сред тях е и Дейв Грол от Foo Fighters.