Роксана става кабаретна певица във френски филм

35
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

2014 г. започва много обещаващо за певицата Роксана – с нови песни, много пътувания зад граница и съвсем нови начинания, различни от певческата й кариера.

Харесай страницата ни във Facebook

Пред „Планета ТВ“ изпълнителката издаде новината, че е получила покана да участва във френски филм, от който една част ще бъде сниман в България, а другата – във Франция.

„Ролята, която ми е отредена, е на кабаретна певица. Първоначално нямаше да има реплики за моята роля, но сега режисьорът е променил нещата. Не знам какво е открил у мен, но в крайна сметка ще имам и думички. Режисьорът на филма е избрал две от моите песни – „Няма слабо“ и „До последен дъх“, които ще звучат през целия филм. Интересното е, че когато аз пея една от песните, главните герои ще се влюбят на нея. Снимките започват на 10 февруари и се надявам да се справя и да се представя добре.“

Паралелно с ангажиментите си в киното Роксана сподели, че подготвя и три нови песни, от които две самостоятелни и един дует. Певицата ще запише до броени дни дует със свой колега от „Пайнер“, но кой е той тя не пожела да издаде.

Песента се очаква да се появи в началото на февруари, а на церемонията по случай раздаването на Годишните награди на „Планета ТВ“ ще бъде представена и на голяма сцена. За другите две парчета Роксана споделя, че ще са бързи и за тях ще се погрижи композитора Даниел Ганев.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It