Vivacom: до 50% намаление на LG смартфони за лоялни клиенти

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

До 50% отстъпка за покупка на три от най-търсените LG смартфона, включително флагмана LG G2 (вижте нашето пълно видео ревю), ще получават лоялните клиенти на Vivacom до края на февруари 2014 г. Предложението важи за всички абонати, които подновят договора за мобилната си тарифа за 24 месеца. Отстъпките са валидни при плащане чрез месечни вноски, както и при за закупуване на апаратите в брой, като намалението зависи от избора на новия тарифен план, на който се преминава. Притежателите на VIVAClub карти могат да избират между четири MaxiCall плана, които осигуряват между 480 и 2400 минути, разпределени към всички мрежи в страната. Можете да видите повече информация тук.

 

Освен за LG G2, намаление в цените се предвижда за LG Optimus L4 II и LG Optimus L5 II. Промоционалните условия важат при подновяване на съществуващ договор с изтекъл или изтичащ срок за всички лоялни клиенти на оператора.

 

 

За да бъде човек лоялен клиент на Vivacom, той трябва да използва поне една от абонаментните услуги на телекома за частни клиенти – фиксирана, мобилна услуга, интернет или телевизия, да е активен клиент в последните 6 месеца и да няма закъсняло плащане на фактура за този период.