D&G направи фешън униформи за учениците

1
Добави коментар
milk1
milk1

Dolce & Gabbana Junior не е по джоба на средностатистическия български родител, но родните школи могат да взаимстват идеи от висшата, дизайнерска мода. Стефано Габана и Доменико Долче са създали уникална колекция за най-малките възпитаници на съвременното училище. Саката, класическите кройки и цветните щампи правят учениците модерни и същевременно възпитават у тях сдържаност и усет към естетиката.

Основните цветове са сиво, черно, червено и жълто. Присъстват обаче и аксесоари в дантела, шифон и шотландско каре. Любимият дънков плат на малчуганите също не е изключен от новата дизайнерска творба. В линията е помислено за всичко – от шапките до ученическата чанта и обувките. Най-новата компилация на модното дуо е предназначена за настоящия сезон есен-зима 2013-2014. Мъниците изглеждат зашеметяващо сладки и примерни. Според стилистите именно от там трябва да тръгне възпитанието на един ученик – от моделиране на собствената му преценка за добро и лошо.

За момиченцата има къси панталонки и полички във флорални мотиви, за малките господа са създадени страхотни панталони с класически кройки. Жилетки и елечета допълват ансамбъла от модната подготовка на децата в класните стаи из големите европейски столици.

Снимка: www.edwardsedwards.com Автор: Dani

D&G направи фешън униформи за ученицитеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)