Невероятни букети за приказна сватба

12
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Колкото индивидуална и различна да е всяка сватба, няма как тя да мине без традиционните цветя. В този специален ден те присъстват почти навсякъде – по масите, върху реверите на гостите или пък деликатно забодени в косите на булката. Но най-важните от всички цветя са тези, които ще оформят булчинския ви букет.

А що се отнася до него, може да проявите колкото си искате фантазия. Разбира се, хубаво е да съобразите роклята с желаните от вас цветя, така че да избегнете сливането на един цвят.

Розите, както може и сами да се досетите, са най-предпочитаните цветя от всички булки. Те наистина са удачен вариант, особено що се отнася до различните нюанси, в които могат да се намерят. Но имайте предвид, че бързо потъмняват, тъй като са много деликатни.

Pinterest! Освен традиционната роза, внимание заслужава и калата, която за милиони жени е символ на невинността. Тези изискани цветя изглеждат прекрасно във всякакъв тип букети.

Pinterest! Широкоразпространено мнение е, че идеалното цвете за сватбения букет е орхидеята, тъй като тя е особено красива и екзотична.

Pinterest! Още предложения за прекрасни булчински букети може да разгледате в нашата галерия. А ако тази статия ви е харесала и искате да четете още интересни материали от нас, станете част от Jenite.bg във фейсбук!