Ученички се млатиха в парк до гимназия в Хасково

1
Добави коментар
dobrich24
dobrich24

Видео на зверски бой между ученички предизвика остри реакции в социалните мрежи. В клипа се вижда как две момичета от Димитровград се нахвърлят като освирепели животни над ученичка. Мелето се разиграва в Хасково пред очите на ученици, а участничките в него са на видима възраст под 14 години. Кадрите показват как тийнейджърките си раздават силни шамари и юмруци където сварят.

Боят бил предизвикан от нападнатото момиче. Мелиха учи в гимназията, до която е била пребита. Малко преди инцидента тя обидила похитителките си във фейсбук с коментари, които не им се харесали. Мелиха нанася и първия удар в побоя над Шерифе от Димитровград, която дошла заедно с приятелката си Ангелина, за да сгащят скандалджийката след часовете в гимназията им.

По време на боя, съученички на Мелиха са били наблизо, но не са посмели да се намесят, защото знаели за вината й пред другите момичета. Заради агресията между осмокласничките Регионалният инспекторат по образованието свика още днес спешно заседание. Предстои да бъде решено какви наказания да получат девойките. Малко по-късно през деня и трите са се извинили една на друга. Родителите им също са били уведомени за случая.

Снимка: dariknews.bg