Към Сашо Диков: Сашо, защо ме обвиняваш, че правя свирки на Борисов?

16
Добави коментар
maman9
maman9

/Поглед.инфо/ Супершоу със сексуален привкус се разигра преди минути по Радио К2, където водещата Илиана Беновска събра на дискусия журналистите Сашо Диков, Люба Кулезич и главния редактор на Агенция ПИК Ивайло Крачунов.

Още в самото начало на предаването Кулезич и Диков се хванаха гуша за гуша. „Вярно ли е, че си изпращала есемеси на Бойко Борисов, че съм гламав и не трябва да ходи в моето предаване“, попита Диков Кулезич.

А тя на свой ред му отговори: Сашо няма да влизам в обяснителен режим. Позорно е, че са откраднали телефона от чантата ми и са ме подслушвали. Ти ми отговори, Сашо, защо ме обвиняваш, че правя свирки на Бойко Борисов!

Водещият на предаването „Дикоff“ обаче я контрира с думите, че тя е подлога на ГЕРБ и изнася музикални произведения под формата на серенади на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

На свой ред Крачунов призова журналистите в България да не се нападат, а да се обединят. На въпрос на Беновска дали е редно журналисти и политици да се подслушват Крачунов бе категоричен: Грозно е да се подслушват незаконно политици и журналисти. Единственият случай, в който спрямо тях могат да се прилагат СРС-та е, ако срещу тях е образувано досъдебно производство по обвиннение в тежко умишлено престъпление, за което законът предвижда лишаване от свобода над 5 години.

По време на самото предаване водещата Илиана Беновска показа изключително добра подоготовка по темата с европейския доклад, който беше представен преди дни.

Източник: ПИК

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели