Какво щяха да правят едни от най-известните хора в света, ако бяха българи

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Друго щеше да бъде, брато! Решихме и ние да се упражним на тази тема, вдъхновени от нашия приятел Иво Сиромахов. Ако не си спомняш или не знаеш, взехме му интервю – чети тук.

Но стига за него! Виж какво щяха да правят едни от най-известните хора в света, ако бяха българи…

Английската кралица Елизабет II щеше да се казва просто Елка и да писка, че има малка пенсия и вари пресечено за децата, които са у тая пуста София и маат гащи безработни.

Робърт де Ниро щеше да се снима в “Под прикритие” и да реве пред медиите как никой не ходи на театър, а държавната субсидия за изкуство е все по-тънка.

Ал Пачино щеше да има роля във “Фамилията” и да си партнира с великия и неотразим Стефан Данаилов, който има повече появявания на малкия екран, отколкото в парламента, където е избран за депутат.

Риана щеше да работи за димитровградската фирма “Пайнер” и да участва в турнето на ТВ Планета, а по късно и да се ожени за Коко Динев поне един път.

Хю Хефнър щеше да издава вестник със съдържание за възрастни, който щеше да е на ръба на фалита, защото не желае да го продаде на И.К., която постоянно го ебава с разпространението.

Уейн Рууни щеше да играе за Левски, но щяха да го изгонят, защото щеше да смуче ракия като невиждал, а феновете на ЦСКА щяха да му лепнат прякор Перуката.

Моуриньо щеше да е треньор на Славия, но щеше да му тръгне трудно, защото нямаше да може да излезе от сянката на Вили Вуцов.

Обама щеше да прави менте алкохол с Цар Киро и да носи дочени дрехи в 5 дни от седмицата.

Чък Норис щеше да се роди в Перник, да има голф и да стане кмет, след което да пребие земетресението е с тия две голи ръце.

Дейвид Бекъм щеше да е минал първи Николета.

Майк Тайсън щеше да прави дюнери на Централна гара и да се бие по дискотеките в Студентски град с първокурсниците от УНСС.

Осама бин Ладен може да е мъртъв, но ако беше българин, щеше да бъде жив, да е народен представител, да взима субсидия и да си прави почивки на кубински плажове.

Беър Грилс щеше да умре от глад в някое родопско село.

Меси и Роналдо щяха да играят в един отбор – Славия. Левски и ЦСКА щяха да ги искат, но Венци щеше да им парира офертите с: “За тия пари, които ми дават, мога само да им дам да се снимат с тях”.

Елтън Джон щеше да бъде бит, а Адел просто кит. И двамата щяха да бъдат по-малко известни съответно от Азис и Ивана.

Роман Абрамович щеше да е собственик на отбор от “А” група и разследван за черно тото.

Дейвид Мойс щеше да бъде уволнен след третия пореден хикс и след това да се запише на Борсата.

Парис Хилтън щеше да бъде конкуренция на родните моделки в дисциплината “Коя ще направи повече баджанаци в националния отбор”.

Ако Памела Андерсън беше българка, никога нямаше да чуем за тъпите Златки.

Тупак щеше да бъде роднина на 100 кила и наистина варненските мангали щяха да бъдат хит.

ЛеБрон Джеймс щеше да е най-добрият приятел на Божо Аврамов.

Тайгър Уудс щеше да чака до 37-мия си рожден ден да заиграе голф.

Стивън Кинг щеше да излиза с притурки в “Стандарт” и да бъде обявен за ненормалник от моралистите, които пишат дописки във в. “Стършел”.

Марио Пузо щеше да пише за българската мафия и щеше да бъде гръмнат в първия ден от излизането на книгата му на пазара.

Лари Кинг щеше да е пълен капут, защото щеше да е водещ на “Шоуто на Канала”, рамо до рамо с Тончо Токмакчиев.