Фламинго Груп

0
Добави коментар
registersbg
registersbg

Фламинго Груп обединява отделни фирми, които се занимават с различни дейности в няколко обособени сектора.

 

          Фламинго ООД е първата създадена компания във Фламинго Груп. Тя води началото си от 1996 г., като се е обособила в сектора с транспортни услуги по суша и море. Основна дейност е корабно агентиране, корабен брокер, спедиция и митническо представителство. През 2007 г. стартира партньорски взаимоотношения за доставка на чешки перални и почистващи препарати. След разрастване на предлаганата продуктова гама и услуги, ние разделихме дейностите на няколко отделни компании, с цел улеснение на нашите клиенти:

Фламинго ООД

Спедиция, застраховки, транспорт по сиша и митническо представителство. Консултации и оформление на документи за митнически внос, транзит и износ на различен вид стоки. Експедиране на карго товари, шосеен, ЖП и контейнерен транспорт за страната и др.

Фламинго Шипинг ЕООД

Агентиране на кораби и брокераж, траснпорт по въздух и море. Изготвя цялостна застраховка и организация по доставката по море и суша.

Фламинго Трейд ЕООД

Търговия на дребно и едво с перилни и почистващи препарати. Продукти с европейско качество и достъпни цени. Предлагаме над 150 артикула, придружени с нужните сертификати за безопасност и качество.

   

 

Продукти – универсални почистващи препарати за настилки и под, продукти за премахване на петна, течни торове, препарати за миене на съдове, хигиена за ръце, сапуни и козметика, гелообразни и абразивни препарати за кухня, фаянс, баня и теракот, детергенри за почистване, препарати за дезинфекция, течни и прахообразни перилни препарати, омекотители, ароматизатори за въздух и др.

Юнайтед Кепитълс Груп ООД

 Занимава се главно с туризъм. Притежател на Хотел Съндей в Китен.