Ева Найденова за Диомов и Ваня Костова, ден преди погребението на Гого: Кажете им, че ако посмеят да дойдат, мутрите на Митко…

12
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Жестоки скандали бележат смъртта на Гого Найденов. Според мълвата в Бургас, Ева Найденова наредила ден преди погребението на мъжа си: „Кажете на Диомов и Ваня Костова, че ако посмеят да дойдат, мутрите на Митко ще ги смачкат!”. Освен това, почернената певица смачкала съболезнователната телеграма на „бащата на „Тониките” и я хвърлила в лицето на приносителя й с думите: “Върни му я да си я носи в гроба!”.

Бургазлии още коментират кой дошъл, кой не дошъл да си вземе последно сбогом с Гого, а от дума на дума се стигало до неудобния въпрос: “А Диомчето защо го нямаше?!”. Първоначално този въпрос се подминавал с мълчание, докато в един момент запознати изплюли камъчето – че Стефан Диомов и Ваня Костова доста грубо са били отхвърлени лично от Ева Найденова с послание по… телефона. Опечалената вдовица изсъскала на един от организаторите на поклонението да им се обади и да им предаде следното послание: “Кажете им, че само ако посмеят да дойдат, мутрите на Митко ще ги смачкат!”. “Че какво толкова им е сторил човекът, който ги направи популярни?!”, чудят се феновете на Диомов и добавят под сурдинка: „Трябваше да ги натири Ева и Милица още като почнаха да правят интригите! Певици у нас, колкото щеш! Ева щеше да писка в някой крайбрежен ресторант в Айтос, ако не беше Диомов!… И с мутри ще плаши Ева! Че к’ъв е тоя Митко и откъде накъде ще има “свои” мутри?! И майка му се гордее с това!?..”, възмущават се хората.

В тази връзка се коментирало широко и недоразумението с “концерта в памет на Гого”, което всъщност било “клубно участие”. Въпросът е, когато справедливо се ожалиха от нетактичния пиарски ход, защо Ева и Митко Найденови не се сетиха да пишат, че всъщност знаят откъде идва цялата работа – от тяхно обещание, дадено миналата година! “За Ева все другите нямат срам, все другите се гаврят и вършат светотатство, а тя е “идеалната”! Ама има хора, които помнят как, когато Ваня Костова замалко не умря под оная кола, дето я блъсна бременна, и после лежа за задържане през цялата бременност, докато роди Боян, Ева изглеждаше направо доволна, че няма да има “дубльорка” в нейно лице. Айде, има хора дето помним!…”, изцепва се човек от някогашното ГУСВ и продължава: “Тия хора, които българската публика ги обожава, са такива злобари помежду си, че думи нямам за “Тониките”!…”.

Наши източници издават още, че Ева Найденова е съобщила публично, че имала намерение да пише книга за “Тоника”! Какво ли още ще открием в нея, питат се потресени фенове на великата банда, която „умря” още преди смъртта на Гого…

Еми МАРИЯНСКА