Ралица Крумова: Кали ме нарече проститутка, след като разказах на Краус за изневерите й!

12
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Ралица Крумова е танцьорка по нощните клубове и кандидатка за „Мис Плеймейт“. Една от фаворитките за титлата – Вилиана, вече се отказа от надпреварата, след като Гентиана Халити разгласи, че „спонсор” я е уредил предварително с първото място. Разговаряме с 26-годишната столичанка, която топли кревата на брата на рапъра Енчев, за „ударите под силикона” в „бизнеса с красота”:
– След няколко дни е финалът на конкурса „Мис Плеймейт“ – как върви подготовката?
– С пълна пара. Всички 11 кандидатки сме леко притеснени.

– Конкурентката ти Вилиана Иванова се отказа от конкурса, след като миналогодишната участничка Гентиана Халити обяви, че конкурсът е нагласен и именно тя ще спечели. Как приемаш постъпката й?
– Вилиана вече не е сред участничките, въпреки че, според мен, а и останалите кандидатки, тя е достойна за тази титла. Ние сме колежки и смятам, че не е редно да се плюем по този начин. Според мен Гентиана има лични мотиви, за да си позволи да пусне такъв слух срещу Вилиана.

– А възможно ли е титлата наистина да е била обещана на нея, но след изтеклата информация плановете да са се осуетили?
– Не, титлата не е нагласена! „Мис Плеймейт” e конкурс с точни и ясни правила. Предполагам Гентиана и Вилиана имат някакви недоразумения помежду си от преди конкурса и тя по този начин се е опитала

да я очерни

– С конкурентките за титлата правите ли си мръсни номера, усеща ли се злоба помежду ви?
– Злоба – не, или поне е прикрита! Няма как да не се усеща леко напрежение – ние сме колежки в ежедневието и приятелки, но тук сме конкурентки и всяка би искала да спечели.

– От много време се говори, че конкурсът е платен; че титлите на всички предишни миски били купени от заможни баровци. Как ще коментираш това?
– Да, чувала съм подобни коментари. Аз самата имах съмнение относно честността на конкурса, но когато си в кухнята на събитието, нещата се оказват доста по-различни.

– Коя е най-достойната за короната, според теб?
– Да, имам фаворитка, но не мога да споделя, преди да е минал конкурсът. Единственото, което мога да ви кажа, е, че за мен заслужава короната тази, която е естествена. Правете си изводите сами (смее се).

– Какво иска да постигне една „Мис Плеймейт“?
– Първо, да спечели първо място (смее се).

– Имаш ли зад гърба си влиятелни приятели, които биха платили, за да те провъзгласят за победител, дори и без твоето знание?
– Подвеждащ въпрос! Да, имам приятели от всички среди, но те знаят мнението ми за нагласените конкурси –изключително негативно, и не биха си позволили да направят такова нещо. Уважават ме, както и аз тях.

– Преди известно време ти работеше с фолкпевицата Кали. Защо прекъснахте съвместната си работа?
– Да, допреди две години работех за Кали. Бях част от нейния балет. Бяхме заедно на сцена 5 години – доста дълъг период от време, през което

имахме и спорове понякога

Но истината за прекратяването на отношенията ни е, че нещата се изчерпаха и аз поех друг път. Реших, че е време да продължа сама.

– Тя затова ли те нападна в публичното пространство и каза, че си била проститутка?
– Не смятам, че трябва да коментирам недоказани думи. Всеки е свободен да изразява мнение. Живеем в свободна държава. Не е хубаво да обвинява или говори такива неща за човек, който е давал всичко за нея и я е подкрепял във всичко. Приятелите ми и моето семейство ме познават и знаят какъв човек съм. За мен това е най-важното. Нямам лоши чувства към нея, да е жива и здрава и много щастлива с човека до нея.

– А вярно ли е, че ти си я издала на Антон Краус, че има любовник?
– Той разбра сам за създалата се ситуация и след като тя ме обвини в предателство и започна да плюе безпочвено по мен, аз самата му се обадих и му разказах всичко, но той знаеше и най-малката подробност. Уважавам Антон и съжалявам, че бях забъркана в тази ситуация.

– Свободно ли е сърцето ти в момента?
– Тук може би ще разочаровам доста мъже, но моето сърце е заето. Мъжът до мен е Янислав Енчев. Както сигурно се досещате, той е брат на рапъра от дуото Румънеца и Енчев. Имам в негово лице пълна подкрепа и разбирателство.

– Какви мъже харесваш?
– Харесвам си моя мъж – интелигентен, знаещ как да се държи с една жена, джентълмен и не на последно място имам неговата пълна подкрепа.

– Кое е най-нестандартното предложение за секс, което си получавала?
– Доста са предложенията, което е нормално. Имаше един господин, чието име няма да споменавам, защото е познато лице, от когото получих писмо с номер на стая и букет от 100 рози.

– А предлагали ли са ти пари за секс?
– Да, предлагали са ми. Може би всяко хубаво момиче е получавало такова предложение. Всеки може да се пробва, въпросът е доколко жената има себеуважение.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ