ЗЛАТЕН ГОБЛЕН – ГОБЛЕНИ С КОНЦИ DMC – ГОБЛЕНИ ЩАМПИ РАМКИ И РАМКИРАНЕ – – Гоблени – фирми и сайтове за гоблени – схеми на…

8
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Гоблени с DMC конци – Златен Гоблен

Златен гоблен ООД е основано през 1998 г. с единствената цел – производство, продажба на едро и дребно на гоблени с DMC конци. За обезпечаване на необходимите количества конци за моделите гоблени и предвид големия обем произвеждана продукция, фирмата работи с конуси от 500 гр., доставяни от фабриката на DMC във Франция. Качеството на използваният памук, устойчивостта и наситеността на багрилата са гарантирани с Европейски сертификат от производителя. За постигане максимално качество на комплектите и задължени от реномираната марка на световноизвестните конци DMC, изцяло са адаптирани оригиналните Вилерови комплектовки към гамата на DMC.

Съзнавайки необходимостта от по-качествени и ясни схеми на гоблените бе поръчано на екип от компютърни специалисти – създаването на специализирана програма за разработка и печат на схеми. Тази нова програма дава възможност да се отпечатват схемите на гоблените във формат А-3. По-големите схеми позволяват по-големи знаци и по-лесно бродиране. Използвайки големите възможности на програма, от няколко години се разработват и собствени модели гоблени.

Златен Гоблен предлага и ушити гоблени с / без рамка. За повече въпроси посетете сайта на фирмата и разгледайте ушитите гоблени. Попитайте за наличните модели по телефон или e-mail.

От 2001 година Златен Гоблен разполага и със собствен цех за производство на рамки. Работи се с профили от масив (дърво) и цветно PVC. Вземайки в предвид конюктурата на пазара и предпочитанията на Клиентите, фирмата предлага и серии елипсовидни и кръгли рамки от MDF. Размерите им са съобразени с овалните гоблени от Вилеровият каталог. Цветовата гама на овалите покрива над 500 нюанса. Като опция, фирма Златен Гоблен предлага и монтаж на гоблени в елипсовидни рамки с цветно, елипсовидно изрязано, картонено паспарту за постигане на дълбочина в изображението.

Качественото ново оборудване и квалифицираният персонал позволяват извършването на следните услуги от ателието:

изпъване на гоблени – директно върху стъклото, без гръб и лепене, чрез този метод се избягва унищожаването на гоблена
опъване на маслени картини върху клинови подрамки
изрязване на цветно картонено паспарту в кръгла, овална и правоъгална форма (под ъгъл 45 градуса)
изрязване на антирефлекторно и обикновено стъкло по размери на клиента
изработка на серии рамки за галерии, ресторанти, хотели …

Златен Гоблен е вносител на профилите от чужбина, което обуславя разнообразие от модели и ниски цени на произвежданите рамките. Така се затваря цикъла от покупката на модела до поставяне на готовият гоблен в подходящата рамка.

Традицията и опитът на Златен Гоблен са солидна гаранция за качеството на произвежданата продукция!