GPS навигации за камиониGPS навигация, GPS навигация за камион и кола, Таблети от IskamGPS.com

1
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

GPS навигации за камиони
15:10, 28 Януари 2014 видяна 575 пъти

1
2
3
4
5

3,29 / 5
(21 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Ако шофирането е вашата професия, трябва да разчитате на навигация, която да ви помага в пътуването.

Най-важното качество на навигатора за камиони е неговият софтуер и заредените карти. Не пестете средства от софтуер, за да не се наложи после да търсите актуализации, които ще ви струват повече пари или нерви.

Добрaта GPS навигация за камиони е предварително зареденa с подробни карти, които включват ограничения за камиони и свързаната с тях информация за повечето основни пътища и магистрали.

  • Когато въведете спецификациите на вашата машина, като височина, тегло, дължина, ширина, брой оси и опасни материали, (ако превозвате такива), вашият GPS ще ви преведе по маршрут, с който да спестите време, гориво и пари.

  • Ако даден път е забранен за камиони, навигаторът ще ви посочи друг маршрут и няма да ви отведе на място, където ще е невъзможно да маневрирате с вашия камион.

  • Много от съвременните модели GPS са заредени с карти, в които са отбелязани платени или неплатени са пътищата по маршрута ви.

  • Опцията Line assistant ви уведомява в коя лента да се пристроите, но сработва на местата, където информацията за лентите е предварително въведена в картата.Това обикновено са пътища с повече платна или изходи, като магистрали например.

  • Вашият GPS навигатор ще ви помогне лесно да намерите точки на интереси по протежение на маршрута ви, които имат значение за професионалните шофьори – за храна, гориво, нощуване или почивка, TIR паркинги или кантари, показва ограничения в скоростта за камиони.

  • Търсете си устройство с меню и гласова навигация на български. Важно е да можете да чувате какво ви говори навигатора, въпреки шума на двигателя. В това отношение ще ви помогне наличието на FM трансмитер – пренасочва звука от GPS устройството през всякакъв вид аудио системи използващи радио FM честота.

  • Ако избраният от вас модел поддържа Bluetooth, GPS-ът може да се използва за хендсфри, като се свърже с телефона. Така ще можете да говорите, докато шофирате и едновременно да съсредоточите пълното си внимание върху пътя пред вас.

  • Наличието на AV IN позволява включване на камера за задно виждане или DVD.

Лек път!

Добави в Svejo

« Обратно към блога