Изгониха Слави Трифонов и Мартина

4
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Слави Трифонов и Мартина бяха изритани от софийски мол

Слави Трифонов и Мартина обичат да водят със себе си двете си пинчерчета, дори когато ходят из софийските молове. Точно поради тази причина водещият на “Шоуто на Слави” и балерината от “Магаданс” Мартина бяха изгонени от кино, намиращо се в голям търговски център в столицата.

Слави Трифонов явно разчита на известността си, но този път телевизионната му слава никак не му помогна, пишат колегите от lifestyle.bg Служителите на киното му посочили вратата, без да се церемонят. Така известната двойка напуснала прожекцията и се отправила към изхода на мола.

Очевидци на резила коментират, че Мартина изглеждала доста небрежна и поовехтяла. Слави пък се надувал с коженото си яке и черни очила. Иначе за влиянието на животинчетата върху гологлавия водещ, се изписаха хубави неща в пресата. Покрай тях Слави започнал да се държи по-меко и сдържано и дори изслушвал хората от екипа си – нещо, което преди не се е случвало. За характера на Дългия се носят митове и легенди, но ето че две пинчерчета го направиха друг човек, недоумяват форумци.

Мартина също много харесвала кученцата и ги обличала с дрешки. Балерината дори им позволявала да спят при нея. Явно и двамата са готови вече да станат родители…

Изгониха Слави Трифонов и Мартина 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари