F2 Full Force MIXED PROTEIN MATRIX 1000 грама ПРОТЕИНОВА МАТРИЦА

13
Добави коментар
www.shopping.bg
www.shopping.bg

Описание

Нашето виждане за перфектно балансиран и многокомпонентен протеин, е микс от най- добрите животински и растителни белтъчни източници, комбинирани с постиженията на спортната наука. ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат, млечен протеин концентрат, калциев казиенат, обединявайки всичките им предимства. Тези 4 протеинови източника имат различен аминокиселинен профил и скорост на усвояване, с което покриват всички нужди на мускулната тъкан. С MIXED PROTEIN MATRIX можете да изградите мускулна маса и сила, да намалите процента телесни мазнини, да ускорите възстановяването, да укрепите имунната система и да увеличите производството на антиоксиданти в тялото.

Смесете 1-2 дози с течност (300ml/23g). Използвайте 1-4пъти дневно. Броят на приеманите дози зависи от индивидуалните Ви хранителни нужди. Основно се използва сутрин и около тренировка.

* Този продукт е хранително вещество в чиста форма и не е лекарствено средство.

Ако желаете да направите с минимални усилия мускулна маса, най-доброто решение са протеините. С тяхна помощ ще можете да добиете невероятно тяло с малко усилия. Протеиновите напитки са едни от най-често най-търсените варианти на протеина. Най-често подобни продукти се приемат от хора, които се занимават със силови спортове и искат да изгорят мазнини за сметка на натрупване на мускулна маса. В специализираните магазини можете да намерите богата гама от протеини. В нашия магазин ще откриете суроватъчни, млечно-яйчени, матрични и т.н. Всички те е добре да се приемат заедно, с други хранителни добавки, като глутамин, витамини, за да се увеличат позитивите, които носят. Марките, които представяме са ABB, AllMax Nutrition, BSN, Dymatize, Explode, BioTech USA, Nutrim, Olimp, Pure Nutrition, Syntrax, Universal и много други. Тъй като за нас е от голямо значение клиентите ни да останат доволни – работим само с най-големи и доказали се имена на пазара. Всички артикули, които ще намерите на mybody.bg са с уникално качество и ще ви помогнат да постигнете невероятни резултати с лекота. Протеините са нещо наистина нужно на организма, затова не се чудете, а купете още сега F2 Full Force MIXED PROTEIN MATRIX 1000 грама ПРОТЕИНОВА МАТРИЦА. Именно с на този продукт ще можете да привлечете многожество възхитени погледи към себе си. Друга важна функция на тази хранителна добавка е правилното функциониране на имунната система и бързото развитие на клетките. За да се снабдите с тази добавка трябва просто да кликнете на бутона Поръчай! Всичко става много бързо и лесно! Тъй като се стараем максимално да удовлетворим желанията ви ви предлагаме система, чрез която да изберете правилната добавка и суплемент план за себе си. Това е едно добро решение за всеки от вас. Доверете ни се и опитайте многообразието протеини с различни вкусове, което се предлага в нашия онлайн магазин. Mybody.bg е сайтът, на който ще откриете всичко, за да постигнете невероятна форма и да се гордеете с тялото си.