Стефани очаква момиченце през март

26
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Феновете на поп-фолка сигурно вече са забелязали, че една от най-чаровните и талантливи изпълнителки – Стефани, разреди своите изяви в последните месеци – както клубни, така и медийни.

Харесай страницата ни във Facebook

Причината е повече от хубава – певицата от каталога на „Ара мюзик“, която лятото мина под венчилото, ще става майка съвсем скоро. Двамата със съпруга й – футболистът Георги Мирчев, очакват своята първа рожба през март.

Вече се знае, че бебето ще е момиченце и бъдещите родители са избрали да го кръстят на майката на Стефани – Марта.

„С Жоро много се вълнуваме. Аз изобщо не се страхувам – нито от раждането, нито от новия живот, който ме очаква и нямам търпение малкото създание да се появи на бял свят. Помагах на моята сестра, когато се роди синът й и се чувствам напълно готова  за предизвикателството да отгледам и възпитам дъщеря си. Детската й стая вече е готова – решена е в бяло, а мебелите дойдоха от Германия – подарък от кака, която живее там със зет ми и племенника ми“, разказва Стефани.

Що се отнася до кариерата й, изпълнителката на хита „След теб“ е категорична, че бързо ще влезе във форма и ще се върне на сцената, дори вече е записала няколко нови песни.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It