Изумителни примери за пълна промяна с контуриране на лицето

12
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Не одобряваме ежедневната употреба на тежък макиаж. Това влияе пагубно върху кожата на лицето, пък и в доста ситуации не изглежда на място.

Многократно сме се обявявали и срещу прекомерните корекции с Photoshop върху снимките по лъскавите списания. Те създават модели за красота, които просто не са постижими в истинския живот.

Знаете и мнението ни за пластичните операции, направени без особено голяма нужда от тях. Според нас те представляват неоправдан риск, който в много случаи само разваля даденото от природата.

И все пак, няма нищо лошо в това от време на време да се разнообразяваме с пълна промяна, стига тя да е постигната единствено с грим. Вижте на какви невероятни чудеса е способно т.нар. „контуриране“ на лицето.

Вярвате ли, че това е една и съща жена? Невероятно, но истина. При това за дясната снимка не е използван никакъв Photoshop – само много грим и цветни контактни лещи.

Ако положите достатъчно добра основа и руж върху лицето си, не е нужно да слагате особено дрматични сенки, за да изглеждате ослепително. Червеното червило ще свърши работата самò.

Понякога чертите на лицата ни са си достатъчно красиви, но несъвършенствата по кожата пречат на околните да ги оценят докрай. Солидното им прикриване ни превръща в съвършени хубавици.

  Случва се на светлоокитете дами, особено ако имат и лунички, да им е тудно да изглеждат като сериозни пораснали жени. А тийнейджърската визия понякога омръзва. Гримът, разбира се, може да помогне и в тази ситуация.

Както се вижда, контурирането може да направи лицето да изглежда и по-слабо.

Удължените мигли също могат да променят коренно визията.

Ще ви дадем още няколко примера за наистина добро контуриране. Започва с Мила Кунис, която без грим има твърде овално лице. Въпреки това обаче е призната за световна красавица.

Ако тази статия ви е харесала, можете да харесате и страницата на Jenite.bg във Facebook!