Управници изземват скъпи коли и ги зарязват в гараж

13
Добави коментар
dobrich24
dobrich24

Управници изземват скъпи коли и ги зарязват в гараж

30.01.2014 г.
| Любопитни
| 0 Фейсбук харесвания
| коментара

Цяла колекция от супер модерни, спортни и тузарски автомобили „отлежава” зарязана в гараж в Хърватия. Колите просто си стоят на склад в Хърватия и остаряват. Снимки на самотните возила бяха разпространени в социалните мрежи. Интернет пространството онемя при вида на страхотните коли, които са били иззети от властите.
Управляващите в Хърватия са отнемали лъскави Mercedes-Benz, BMW, Porsche, Lamborghini Murcielago LP460, Gallardo и Quattroporte и са ги заключвали в огромен хангар да ръждясват. Колите са били вкарвани в страната нелегално и точно това е станало причина за тежката присъда, която излежават – „спрени от движение”. Складът прилича на световно авто изложение. В него липсват само мадамите, които се усукват около колите, за да ги промотират по най-еротичния начин, на който са способни.
Няма кола в склада, която да струва по-малко от няколко милиона евро. И няма собственик на автомобил, който да се е съгласил да плати таксата за внос. В мрежата вече валят предложения към висшестоящите политици да организират търг, за да подобрят обема на парите в държавната хазна.

 

Снимка: www.dw.de