Безплатен курс по Английски език с Ваучер

19
Добави коментар

  По схема Аз Мога Повече за 2013 одобрените за Ваучери за Безплатно обучение лица могат да преминат Онлайн Дистанционен курс по Английски език.  Курсът с Ваучери се организира от Доставчици на Обучение по програма Аз Мога 2013.

Английски език – Безплатен Дистанционен курс с Ваучер по схема Аз Мога за 2013

   Ако желаете да запишете курс Икономика и Мениджмънт по Аз Мога Повече 2013-2014 към Агенцията по Заетостта, то Вие можете да изберете и един езиков курс, за който да кандидатствате. Ако вече владеете Испански език, който е един от най-говоримите езици в света, защо не подадете документи за кандидатстване за курс по Английски език?

   Това е несъмнено най-търсения курс с Ваучер по схема Аз Мога за 2013-2014. Много Доставчици на Обучение по програмата го предлагат, но съвремието ни е променило изискванията на клиентите – одобрените по Аз Мога Повече 2013 лица имат различно работно време, някои дори са на смени. Това означава, че присъственото обучение по Английски език не би било приложимо и не би дало добри резултати. Затова някои Доставчици на Обучение с Ваучери по Аз Мога 2013 предлагат на одобрените лица да се възползват от курса Английски език в ДИСТАНЦИОННА ФОРМА.

   Както е обяснено в статията за обучение по Испански език с Ваучери, Дистанционното (онлайн) обучение е най-търсеното в момента, споделят Доставчици на Обучение по Английски език по Аз Мога Повече 2013-2014. То дава възможност на курсистите сами да определят кога и за колко време да учат, по колко урока на ден или седмица да взимат, как да разпределят времето си между работата, близките и ученето така, че да имат време и за жадуваната почивка.

   Дистанционният курс по Английски език с Ваучер по програма Аз Мога Повече за 2013 е с продължителност 300 учебни часа или около 6 месеца. За това време курсистите усвояват знания, приравними към първите три нива по ОЕЕР и в края на обучението по Английски език те получават Сертификат.