Чек Дежене България ЕООД

1
Добави коментар
registersbg
registersbg

 

 

 

Чек Дежене България е филиал на GROUPE CHEQUE DEJEUNER – френска компания, създадена през 1964 г. и специализирана се в администрирането и издаването на ваучери за услуги и храна. Днес компанията трайно присъства на 3 континента или иначе казано в 13 държави. Активно участва в процеса за подобряване на качеството и стандартите на живот на всички свои клиенти – ползватели.

У нас компанията решава да инвестира в българския филиал през 2003 г. През 2008 г. официално става първият оператор, който притежава сертифицирана с-ма по ISO 9001:2000.

 

По Наредба № 7 първият лансиран в България продукт на фирмата е чекът за храна с наименование Чек Дежене, пуснат през 2003 г. Четири години по-късно се появяват и следващите два продукта от богата гама на компанията – чек за подарък Cadhoc и чек за храна, установен по Наредба № 11.

Продуктът Cadhoc е тип ваучер, който позволява на своя собственик закупуване на различни видове марки аксесоари, козметика, книги, цветя, дрехи, почивки, масажи, СПА процедури и други. Ваучерът може да се използва на цялата теритрия на Р България. Ваучерът за подаръци е подходящ интрумент при подобряване отношенията и мотивацията на Вашите бизнес партньори, персонал, дори любимите хора. Стилен подарък за Вашите роднини и приятли. Може да се използва за всякакви случаи и поводи – именни и рождени дни, сватби и кръщенета, Великден, Коледа и Нова Година, Деня на детето, Деня на жената, 8-ми март и др.

Българският филиал през годините е завоювал изключително силни лидерски позции, ползва се с доверие на множество работодатели и потребители. Предлага своите услуги в търговските мрежи на редица хранителни магазини, ресторанти, бутици и заведения. Към днешна дата компанията в България включва в своя списък с клиенти над девет хиляди обекта, разположени и разпръснати из цяла България.

 

Ние сме идеалният партньор за Вас,

позволете ни да го докажем!