SILVER NUTRITION 100% Pure Whey 5 Lbs.

15
Добави коментар
humaniac
humaniac

Детайли

➡ 28 грама протеин в 30 грама доза!

➡ 8 грама BCAA и 4 грама ГЛУТАМИН във всяка доза!

➡ Пълен спектър от всички необходими аминокиселини!

➡ По – малко от това, което НЕ искате – разполагаме с множество технологии за филтриране за намаляване на мазнините, лактозата и примесите на суроватъчния протеин.

➡ 0 грама захар!

Без АСПАРТАМ, и без АЦЕСУЛФАМ К. Не съдържа GMO.

➡ Перфектна разтворимост и консистенция!

➡ Номер №1 съотношение цена/качество на пазара.

Протеинът помага за възстановяването и изграждането на мускулите. Когато сте физически активни и често използвате мускулите си, във вашата диета има нужда от по – високо количество протеин.

100% SILVER WHEY доставя суроватъчен протеин, който се усвоява по – бързо и ефективно от организма, в сравнение с други източници на протеин, за да ви помогне да се възстановявате по-качествено и да постигнете целите си.

Продукта, както и други продукти на марката се произвеждат под инспекцията на USA FDA и се произвеждат в завод с GMP сертификат.

100% SILVER WHEY е на път да се превърне в един от най – купуваните суроватъчни блендове на пазара.

100% SILVER WHEY е с инстантно разтваряне, което означава, че се разтваря съвсем лесно и бързо в шейкър или чаша. И за да бъде напълно пълноценен протеина, който ще е в основата на вашата диета за покачване на мускулна маса, SILVER NUTRITION ви предлагат 100% SILVER WHEY в няколко невероятни вкуса, които могат да разтърсят и най-смелите ви очаквания за вкус и аромат, оставяйки ви единственото приятното задоволство останало след поредния протеинов шейк.

Начин на употреба : Приемайте по една доза след ставане и след тренировка.