Бившата на Фахрадин намери нов „баща“ на сина си – наркобоса Волен Варков!

12
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Преди дни гръмна новината, че един от приближените до наркобоса Христофорос Аманатидис-Таки – 27-годишният Волен Варков е бил „пуснат от ареста, за да гледа чуждо дете”. Съдиите се били разнежили, че обвиненият в наркоразпространение мъж през последните 7 месеца се грижел самоотвержено за болно момченце, чиято майка работела на смени. Наше разследване установи, че става въпрос за малкото момченце, което актьорът Фахрадин Фахрадинов щеше да осиновява навремето, докато закратко бе женен за станалата скандално известна Владимира Григорова. „ШОУ” пръв пусна в публичното пространство нейни порноснимки, на които омъжената люлинска фурия прави фелацио на непознат мъж в кола, и това сложи край на брака на актьора.
Ето какво още установи наша проверка по поредния скандален казус с дъх на дрога, в който бе забъркано името на люлинската фурия:

Потърсихме адвокатката на новия „кандидат-татко” Волен Варков – Теодора Гинчева, и я запитахме вярна ли е информацията за освобождаването на клиента й „по семейни причини” и доколко познава Владимира Григорова. Защитничката отвърна, че не я познава. Нещо повече – не знаела нищо за нея. А за Варков уточни, че освобождаването му от ареста не означава, че той е оправдан и че в момента всичко е на етап досъдебна фаза. На въпроса ни дали защитата й залага на мотива, че Волен се е проявил като грижовен „татко” на малкия син на Владимира, адвокат Гинчева, по разбираеми причини, не ни отговори.

Зададохме въпроси и на Агенция за закрила на детето и лично до председателя й Ева Жечева: дали е правилно едно болно дете да служи за подобни спекулации и кой е отговорен това да не се случва, но до този момент нямаме отговор и оттам.
В момента фактите говорят в прав текст, че Владимира ползва болестта на беззащитното си 4-годишно момченце

за да спаси кожата на един наркопласьор

макар и възможно – добър с детето й човек. Цитираме важна част от публикация по темата: „Волен очакваше с нетърпение да разбере дали магистратите ще му позволят да се прибере вкъщи и да се порадва на детето. През цялото време той говореше с Владимира за малкия и щом разбра, че излиза от ареста, поръча веднага да го докарат, за да го види на излизане от зандана.

Доведеният баща дори поиска да изтърпява домашния си арест на адрес в столичния жк „Люлин“, където Владимира е взела общинско жилище”. Нататък става ясно, че за да убеди съдиите, че детето й има нужда от грижите на Варков, Владимира ги запознала със здравословния статус на малкия – а именно, как той се родил в шестия месец на бременността, когато тежал едва 800 грама, как три месеца е бил в кувьоз и въпреки мрачните прогнози на лекарите е успял да се пребори за живота си”. Тази история „ШОУ” описа преди време в доста по-подробен и нелицеприятен за Владимира ракурс, който бе представен и в телевизионно участие на бившата й свекърва – бизнесдамата Емилия Иванова – майка на биологичния баща на детето – Георги Димитров. Георги е бивш наркоман, лекувал се е в комуна и, по думите на майка му, е бил обвинен в убийство, а всъщност е бил свидетел на престъплението. Иванова представи сина си като жертва на Владимира, която била момиче, което не обича да се труди и не умее да е благодарно.

Георги наистина бил в наркокомуната в Белмекен през 2003-та, но тогава бил едва 16-годишен. После осъзнал грешката си и оттогава-насам бил „чист”. Осъдили го за нещо, което не бил извършил – предишни дела го оправдавали като свидетел на убийството. Това потвърди и адвокатът му Лъчезар Немски. Разбра се, че междувременно Владимира е завела дело срещу Георги Димитров за отнемане на бащинство, като се позовава на „неблагонадеждния му образ” на лишен от свобода заради тежко престъпление, а също така и на бивш наркоман. Това е важно да се припомни, защото днес тя очевидно защитава като добър евентуален родител на малкия им син доказан пласьор на дрога. При полицейската акция срещу него Варков предава доброволно хероин, който държи „на склад”.

Иванова разкри още преди две години, че бившата й снаха не им дава да виждат малкия. Сподели, че Владимира изкарала тежка бременност, по време на която свекървата поела пълната грижа за снаха си. Назначила я като офис организатор във фирмата си, макар че Владимира не ходела на работа. Иванова плащала и за наблюдение на бременността й при д-р Мазнейкова. Раждането обаче станало преждевременно – на 27-ата седмица. Детенцето се родило голямо „колкото едно пиле” и с увреждане, което наложило да му махнат единия бъбрек. Лекарите не скрили, че майката може да има вина за недоразвития плод в утробата й, защото пуши, употребява алкохол и по още една причина, която Иванова дискретно маркира с изречението: „Известно е от какво е предизвикано преждевременното раждане, но е много лично…”.

Как се стигна да станат публично известни тези подробности от живота на дотогава никому неизвестното момиче от столичния квартал „Люлин”? – Тя стана „звезда”, след като по нея хлътна до уши популярният актьор Фахрадин Фахрадинов. Слад кратка връзка той се ожени за нея и хукна да я представя в интервюта като „любовта на живота си”. Из форумите обаче тръгнаха слухове, че Владимира е квартална „бръмчалка” и че от малка търсела лесен начин да бъде „отглеждана” от някого и да стане известна. Злобари определяха

Фери като на нейна „плячка”

Въпреки това актьорът продължи да разправя романтични епизоди от връзката си с Влади, като започна с това как се видели за пръв път в „Пирогов”, където той бил със своята племенница, а тя – с бебето си. Последвали публични признания на стената във фейсбук, където двамата си разменят нежности колко са щастливи сутрин да се събуждат един до друг. Владимира спечелва сърцето на влюбения Фахрадин с признания като:

„Светлина моя, няма сила, нещо или някой, който да ни раздели!”. Фитилът на Фери пламва дотам, че той прави публични изявления, че е напът да осинови момченцето на Владимира. Докато не се появиха шокиращите кадри с нея, как прави фелацио с непознат на седалката на кола. Приносителят на видеото призна пред „ШОУ”, че е дал кадрите от… мъжка солидарност и симпатия към Фахрадин, макар че съзнавал, че те ще го наранят. Фотосите наистина бяха толкова „убедителни”, че отблъснаха завинаги Фахрадин от голямата му любов Владимира. Така детето й отново остана без баща, а майка му – без покровител, който да я отглежда. Мнозина, изгледали кадрите, които обиколиха безброй сайтове, твърдяха, че на тях Владимира е „нашмъркана”. Дали тази й пристрастеност я тласка към връзки с мъже като Волен Варков, се питат днес хората, прочели публикацията, от която научаваме, че тя брани свободата на наркопласьор чрез… детето си?!….

……………………………………………….
Досие

Човекът на Таки имал „постоянен адрес”… квартирата на Владимира

Волен Варков е обвинен, че е участвал в наркобандата на Веселин Христов-Паяка, считан за приближен на небезизвестния Таки.
По данни на прокуратурата ролята на Варков била да зарежда дилърите.

В домовете на наркопласьорите са били открити с килограми марихуана, амфетамини, хероин, както и качествен кокаин на бучки и електронни везни. Полицаите иззели няколко мобилни телефона и СИМ-карти, с които са били уговаряни наркосделките; голяма сума пари и „счетоводни” бележки за продажбите. Единият от свидетелите бил разпознал Варков. В момента се очаквала експертиза на иззетите компютри и телефони, на базата на която да стъпи обвинителният акт.

Волен Варков за момента се води за „неопасен за укриване”, тъй като имал „установена самоличност и постоянен адрес” . Само дето адресът му бил… квартирата на Владимира.

Това не е първото залавяне с дрога на Варков. Преди години той е бил спипан да укрива наркотици в… столичния зоопарк. Преди да го уволнят оттам, той бил… гледач на мечки.

Подготви: Еми МАРИЯНСКА