Ева Мендес клюкари за личния си живот и кариерата

1
Добави коментар
milk1
milk1

Едно от лошите момичета на Холивуд – Ева Мендес най-сетне реши да сподели част тайните си с феновете си. Избра списание Edit, за да опише крехката си натура. Ева е вързала доста по-младия си колега Райън Гослинг и не го пуска. Той пък смята, че тя не е за изпускане, така че са се намерили. Освен проникновеното интервю, което дава за изданието, мис Мендес е спретнала и една убийствена фотосесия за плакнене на мъжкото око.

Тя разкрива, че в момента не приема нови сценарии за разучаване, защото се е заела с изработката на своя собствена колекция дрехи. Правела я в сътрудничество с лейбъла New York & Company. Решила, че е време някой да направи удобни и стилни дрехи за обикновената жена. Писнало й е от неудобни тоалети.

Споделя, че в работата си по филмите е имала шанса да изпробва хиляди творения на най-скъпите дизайнери по света и е останала с впечатлението, че никой не е разбрал все още какви трябва да са женските одежди. „Смятат жените за слаб пол?! Нека тогава някой да се пробва да облече някоя от тесните поли, с които на мен ми се е налагало да бягам в сцена от екшън, например!“. Ева се е заела да прави удобни дрехи. Казва, че се е вдъхновила от собствения си стил. Приятелките й вече станали първите й клиенти и били ужасно зарибени по моделите.

Колекцията ще се казва „Eva by Eva Mendes“. Дизайнерката съветва дамите минали 30-те години да избират – или да заголват деколтето или краката. И двете са прекалени, смята красавицата с Кампари в кръвта. 39-годишната червенокоска казва, че е много щастлива с Райън. Запознали се по време на снимките на филма „The Place Beyond the Pines“ и оттогава са неразделни.

Определя двете половини на връзката им като един организъм и добавя, че винаги правят плановете си като включват другия. Описва съвместния им живот като изолирана капсула – не позволявали на никой да им се бърка в нещата. Ева е категорична, че само така ще успеят да съхранят магията помежду си.

За снимките си в Edit казва, че когато й се обадили с предложение за сесия в черно и бяло предложила да се покаже като монахиня, защото в момента била на религиозна вълна и търсела духовното във всеки аспект на живота си.

Снимка: cdn01.cdnwp.celebuzz.com Автор: Dani

Ева Мендес клюкари за личния си живот и кариератаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)