Вижте новото гадже на Маги Желязкова (СНИМКИ)

13
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Откакто обяви, че слага край на 13-годишния си брак с Боби Манекена и призна, че има ново гадже, въпросът кой е мъжът до Маги Желязкова не дава мира на феновете.

Още в началото на януари името на манекенката бе свързано с това на сървайвъра Жоро Костадинов. Е, оказа се, че новият мъж в живота на Маги Желязкова наистина се казва Жоро, но не е риалити героят.

Човекът, който смени Боби в леглото на Маги се казва Жоро Сидеров, разкриха от екипа на „Поверително от NL”. Според папараците на Николета, Жоро е бивш служител на ГДБОП, с когото Маги Желязкова се запознала във Facebook. Свалката станала дни преди брюнетката да влезе в къщата на VIP Brother.

„Не е милионер, има собствен бизнес, а най-важното е, че ме обича безумно”, заяви преди няколко дни самата Маги Желязкова, но категорично отказа да покаже любимия си. Минути след като Николета Лозанова разкри неговата самоличност, изненадващо Жоро Сидеров изчезна от списъка с приятелите на Маги Желязкова във Facebook. Mалко преди това обаче LifeStyleBG.com успя да се добере до няколко снимки.

Ето го Жоро Сидеров – новият мъж на Маги Желязкова.