Лицензиран Овощен Разсадник „Иван Димов“ гр. Варна

14
Добави коментар

Контрол на ИАСАС и НСРЗ Разрешителни “ Продукцията се контролира от ИАСАС и НСРЗ град Варна. Също така разсадника разполага с маточник за производство на клонови подложки по вегетативен начин и маточна сортиментова овощна градина от която се събират калеми за облагородяване. Сортиментът се допълва със сортове и от други разсадници в страната. “ Разрешителни!

Иван Димов гр. Варна Мобилен: 0889377564Домашен: 052758278 Контакт с нас!

Обща информация Галерия Производството на материала, обработка на почвата, растителната защита и много други мероприятия се контролират от взискателния пепиниер. Дръвчетата са с високо качество и гарантиран произход. Разсадника освен основните видове, произвежда и много сортове райска ябълка, която все повече печели привърженици и у нас. Галерия!

Продукцията се продава до хипермаркет Алати гр. Варна Директно от производителя също може да закупите дръвчета и да получите информация за сортовете. Базата се намира на 700м. от магазин Алати в посока вилната зона. Карта!

Лицензиран овощен разсадник „Иван Димов“ гр. Варна приема поръчки за сортове на едро и дребно за 2014 година от всички овошни видове, с които разполага разсадника в момента, като гарантира богат асортимент и фитосанитарен контрол.
 

За есен 2015 година приемаме поръчки, както за налични сортове, така и за такива по Ваш избор. Поръчките за 2015 година се приемат до края на месец юли 2014 година. Информация!