Стилът на Нина Добрев

12
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Нина Добрев е сред най-популярните млади таланти на Холивуд днес. Освен това чаровната актриса с български корени бързо успя да утвърди позициите си на модна икона. Вижте какъв е стилът на Нина Добрев.

Стилът на Нина Добрев

Стилът на Нина Добрев често е обект на възхищение – от Victoria’s Secret обявиха чаровната актриса за победител в категорията „Най-секси стил” за 2013-та. Самата Нина пък споделя, че се увлича по модата и от няколко години може да я определи като свое хоби.

В ежедневието виждаме Нина Добрев най-често с удобни скини дънки или симпатични къси панталонки. Визията е допълнена от блуза със свободна кройка или ярък топ, а за финал добавя кожено яке или практичен блейзър.

Вижте също: Модна полиция: Нина Добрев на People’s Choice Awards

За официални събития Нина Добрев напълно се преобразява. За коктейл и парти избира рокли със средна дължина до коляното, в по-редки случаи се спира на стилен панталон или ефектен гащеризон. Когато обаче е на червения килим, обикновено я виждаме с дълга елегантна рокля. Любима ни е червената на Donna Karan.

Нина Добрев е фен на ливанските дизайнери – често залага на ефирни рокли от последните колекции на Elie Saab и Zuhair Murad. Освен на тях, актрисата е почитател и на Versace, J.Mendel, Monique Lhuillier, Julien Macdonald.

Водещите цветове в официалния гардероб на Нина Добрев са червено, синьо и черно, но понякога експериментира с по-дръзки тонове като ярко розово или жълто.

Вижте също: Фитнес от Нина Добрев

Аксесоарите и Нина Добрев

Стилът на Нина Добрев при аксесоарите е също толкова изчистен. През деня може да видите чаровната актриса с ниски боти до коляното и задължително с голяма чанта. Възползва се от маскировъчния ефект на  очилата и шапката, затова рядко ще я видите без тях. Часовник и небрежно завит шал допълват визията.

Вечерта Нина Добрев залага на повече блясък при аксесоарите. Чантата – ефектен клъч, обувките – най-често сандали на висок ток, бижутата – нежни висящи обеци и пръстен. Рядко може да видим актрисата с гривна или колие.

Сред любимите марки обувки на Нина са Brian Atwood, Christian Louboutin, Jimmy Choo, Rupert Sanderson.

Грим и прическа в стил Нина Добрев

Нина Добрев определено може да се похвали с красива дълга коса. В ежедневието я държи свободно пусната или хваната на небрежна опашка. За официални събития залага на леки вълни, полуприбрана коса или ефектен кок. Понякога се спира на по-разчупен вариант на конската опашка с обем в корените.

Що се отнася до грима, Нина определено не е от почитателките на силните цветове. През деня запазва естественото си излъчване, а вечер се спира най-често на романтичен грим в светли тонове. За по-официални и бляскави събития Нина Добрев залага на опушените очи.

03.02.2014/ Христина Спасова