Евгени Минчев: У нас е пълно с пръдли и трътки

12
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Евгени Минчев: У нас е пълно с пръдли и трътки

Като пръдли и трътки определи част от дамите от елита светския хроникьор Евгени Минчев. Работели като танцьорки, работели като стриптийзьорки, като проститутки, като момичета на повикване, след това се метнали на врата на някой богаташ, омъжили се, станали неочаквано почтени жени и хоп, влизат в хайлайфа и започват да се зоват известни.

Нашият светски живот мирише на прокиснало зеле, на ла*на и на пръднало. На много места, като разровиш в миналото на така наречените випове не само мирише, а направо вони, възмущава се лордът. И същите тези особи влизат в журита, раздават награди, съдят другите, правят се на благотворителки, диктуват модата и се имат за каймака на обществото. Обаче каймакът е развален и мирише. На восък, паркетин, несигурност и още нещо.

Светският лъв с попроскубана опашка заяви, че днес не е ден на обратните и не може такъв хубав християнски празник като Сретение Господне  да се сързва с такова нещо. Той жестоко осъди тези, които заклеймяват чуждата се*суалност и каза, че то е все едно българите да се разделим на руси и тъмнокоси, на ниски и високи, на слаби и дебели и всяка група да воюва срещу другата и да твърди, че е единствено права. А противниците й да нямат право на съществуване и да бъдат заклеймени.

Минчев заяви и че издава първия си роман и даже е замисил втори. Първият е със заглавие „Вивиен“, той е скандално еротичен и е наречен самолетно четиво, понеже се чете на един дъх и понеже не е нужно много да мислиш, за да го разбереш. Ватманът не отрече, че е използвал някои нашенци за първообрази и някои случки, на които е бил свидетел, или е участвал в тях.

Вторият пък ще е със заглавие „Леви – Десни“, но няма да има политически, а еротичен и социален елемент  с привкус на скандал.

ВИЖ ВИДЕОТО: