Лияна имала черна магия, направена в Турция

12
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Лияна имала черна магия, направена в Турция

Фолкпевицата Лияна имала направена черна магия! Това стана ясно не къде да е, а в предаването „Жените говорят“. Докато певицата кротко си гукаше с водещите и отпийваше учтиво от кафето им, езотерикът Иван Рушев реши да й гледа на…еспресо.

По-млад мъж ще те носи на ръце. В скоро време със син ще се сдобиеш. Не една голяма, а две големи любови ще имаш и ще избереш по-младия. Той ще е по-млад от теб, но рповече ще те обича и детенце ще си имате. Момче. А дъщеря ти ще стане кака, пророкува той.

Певицата го изгледа изненадано с големите си тъмни очи и те блеснаха от радост. Наистина ли? – развълнува се тя. Толкова много искам да имам още едно дете. Обаче в момента нямам нито една връзка, камо ли две. Любовният ми живот е в пълен застой, призна си фолкдивата. Около нея се въртяли доста, но тя никого не харесвала.

Това е, защото имаш направена магия, каза вещо Рушев. Три години мъж да не видиш, три години любов да нямаш, три години да не ти върви в нищо. Сърцето ти е заключено за три години, но срокът вече изтича.

Емоционалната Лияна едва не скочи да го разцелува за благата вест, особено за новото бебе. Тя даже не попита за бащата, а направо се размечта за мъжката рожба. Оказа се, че според линиите в кафето, магията й била направена в Турция, когато тя живяла там. Лоши очи я урочасали, лоши хора я поръчали. Там са царе да ти объркат живота.

Лияна се сети за своя Махмуд и се изчерви. Обаче бързо го забрави, когато разбра, че животът й ще тръгне като по ноти. А над любимата й дъщеря Дениз бди ангел хранител и от всичко я пази.

Сега кафето показвало, че скоро певицата ще срещне един по един двамата мъж, които ще обича и ще избере правилния. А след мъжката робжа пък кариерата й ще тръгне в друга посока. Пак ще е свързана с пеене, но не с чалга.

От последното разкритие тя така се зарадва и разнежи, че чак Жени Калканджиева не можа да скрие усмивката си и предложи да стане кръстница на момченцето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://skandalno.net/liqna-obshtata-iskam-nov-mahmud-156562/