Големите дупета са истинско съкровище!

12
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Стане ли въпрос за избор на женска, мъжете винаги сме били по-склонни да се насочваме към източените газели, пренебрегвайки закръглените им приятелки. Това обаче се оказа огромна грешка! Жените с големи задни части са истинско съкровище! Ето защо:

Учените от Университета в Оксфорд откриха, че жените с по-големи дупета са не само по-умни, но и особено устойчиви на хронични заболявания.

Според ABC News, резултатите от направено изследване гласят, че дамите с по-пищни задни части имат по-ниски нива на холестерол и е по-вероятно да произвеждат хормони, които способстват за метаболизирането на захарта. Следователно, пищните отзад жени, са по-предпазени от диабет и сърдечни проблеми.

Също така, притежанието на голям задник, води до производството на Омега 3 масни киселини, които от своя страна стимулират мозъчната дейност. Изследователите откири още, че децата, родени от майки с по-широк ханш превъзхождат интелектуално своите връстници, челяд на по-стройни майки.

Изследването обхванало повече от 16 000 жени.

Професор Константинос Манолопоус, който стои начело на екипа в Университета в Оксфорд твърди, че колкото повече мазнини в задните си части имат жените, толкова по-ниски са нивата на холестерол и глюкоза в телата им.

Най-интересното е, че подобни дебелогъзи изследвания вече са се провеждали и в Калифорния и Питсбърг. Те потвърждават данните, цитирани в настоящия материал, така че, ако си търсите жена – знаете…