Галена завоюва поредния си номер едно

21
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Песента на Галена ‘Завиждайте’ застана на върха в поп-фолк класацията на Меломан.бг. След оспорвано гласуване за подреждането на чарта тази седмица, изпълнителката покори поредния си връх.

Харесай страницата ни във Facebook

По неофициална информация тя работи по нов проект с композитора Кости Йонита.

С една позиция на долу до номер две, за победителят от предходната седмица „Пак съм тук“ на Алисия. Тя пусна втора версия на песента и като че ли вниманието на феновете се разконцентрира между двете варианта.

На трето място, с покачване от 15 позиции застава новият проект на Райна „Ако е, да е“, една седмица след дебюта си в чарта. В челната петица са още дуетът на Андреа и Джена „Пий едно от мене“ и „Режим неприлична“ на Преслава.

Преди няколко дни стана известно, че изпълнителката е заснела и видео към парчето, но това става два месеца след представянето му. „Режим неприлична“ достигна до връха в класацията в края на декември, но дали клипът ще помогне това отново да се случи, времето ще покаже.

Глория и „Безсъние“ също отбелязват скок до позиция номер шест, което е най-високият пик от дебюта й в чарта. От класацията си тръгва „Нито минута“ на Яница, която успя да направи девет седмици сред първите 20.

Като нова песен в чарта успява да се промъкне едно от новите попълнения във фолка, Ашли с парчето „Ще остана“.

Пълното подреждане в класацията вижте ТУК.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It