ВИДЕО: Ударна доза носталгия по 80-те и 90-те години

12
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Авиокомпанията Delta Airlines ни връща назад във времето с новото си клипче посветено на безопасността на пътниците по време на полет. Във видеото ще се срещнете с много любими персонажи и предмети от 80-те и 90-те години на миналия век и почти буквално ще се почувствате отново деца, когато пред очите ви изплуват Алф, мечето Ръкспин, кубчето на Рубик, конзолата Atari 2600 и редица други емблематични за този период типажи.

Макар и предозирано с носталгични елементи, това клипче всъщност е доста полезно и разкрива какво е позволено и забранено на пътниците на борда на самолета преди и по време на полет. Разликите с 80-те години не са ясно подчертани, но не пречи да споменем най-сериозната. А тя е, че преди е било разрешено пушенето на борда, а сега то е строго забранено.

Интересно е още да се обърне внимание на факта, че Delta Airlines позволяват да използвате мобилния си телефон в самолета, стига всички негови клетъчни функции да бъдат изключени. След това уточнение, ви оставяме да се потопите напълно в носталгичната атмосфера на клипчето.